Дмитро Нагієв розповів про конфлікти на знімальному майданчику

Дмитро Нагієв розповів про конфлікти на знімальному майданчику

Зірка серіалу "кухня" й фільму "кухня в Парижі" розповів про особисте

Поділитися:

Кар'єра актора Дмитра Нагієва останнім часом швидко набирала обертів – і участь у складі журі КВК, і ролі у багатьох серіалах, зокрема у сіткомі "Кухня", повнометражну версію якого - "Кухню в Парижі" "1+1" покаже 28 грудня. А поки, у перервах між постійними зйомками, актор розповів журналістам "Комсомольської правди", чому вважає неприпустимим "зіркову" поведінку під час роботи перед камерами та навіть розповів, які жінки його приваблюють у житті.

Оскільки Дмитро Нагієв наразі має достатньо великий попит як актор, то не може не дивувати відсутність глобальних скандалів або ж новин про вередливий характер зірки. Сам актор із задоволенням пояснив, чому так стається та навіть згадав деяких своїх молодих колег, що не соромляться своєї безпричинної "зіркової хвороби".

"Так, доводилось зніматись із молодими акторами. – ділиться Нагієв. - Ані я, ані глядач цих акторів знати не знають. І от він три години іде з обіду, а потім прийшов, приліг на травичку відпочити. А режисер дивиться на все це й не розуміє, що йому робити з цією "зіркою". Знаєте, коли вчителі у школі заробляють по 12 тисяч (близько 3 500 гривень), просто соромно бути капризулею на знімальному майданчику".

Також Дмитро зізнався, що цьогорічна економічна криза торкнулася і його самого, а також його близьких. Утім, він все одно вірить у краще майбутнє та не готовий до переїзду в іншу країну. Поки що, за словами актора, криза не дуже торкнулася сфери кіно, тож він не готовий тремтіти за останню копійку навіть у ці буремні часи, дозволяючи собі проживати кожен день повноцінно.

"Я готовий економити, інше питання, що набридло вже. Ми все життя економимо. І щоразу думаємо: Ну ось вже настане прекрасне майбутнє, і видно це світло у кінці тунелю!" Ні. З'ясовується, що це не світло, а хтось попереду впав і в нього з очей зірки", - іронізує Дмитро Нагієв.

Сферу діяльності, навіть заради додаткових гонорарів, актор розширювати не збирається, хоча багато хто з його зіркових колег пробує себе також і як сценарист, і як режисер. Та Дмитрові це нецікаво. За його словами, працювати з акторами йому краще, як з колегами на знімальному майданчику, а ще краще – з акторками поза його межами. На питання, які жінки йому до вподоби, Дмитро посміхається:

"Питання гостре! Відповім на нього прямо, нічого від вас не приховуючи. Так от, мені в принципі подобаються жінки. Що саме по собі не нове, але робить мене у лавах шоу-бізнесу білою вороною. Це як у пісні: "Нас мало. И нас все меньше. И самое страшное, что мы врозь!"

Білою вороною актор є і по відношенню до мережі Інтернет, адже практично не користується нею та не зареєстрований у жодних соцмережах, що наразі, особливо для публічної персони, є досить дивним. Його син, актор та телеведучий Кіріл Нагієв, навіть намагається заманити його до тенет всесвітнього павутиння за допомогою парі – якщо фото Дмитра набере сто лайків, то він зобов'язаний стати активним користувачем мережі Інстаграм.

"Чесно кажучи, мені це абсолютно непотрібно, - зізнається Нагієв-старший, - але якщо дійсно буде мільйон, як він каже, лайків, то чому б і ні. Я все ж таки ще молодий, свіжий, сексуальний та азартний. Чому б мені не кинутись у це буйство мереж, не розширити свій світогляд і не дати людям можливість писати мені напряму: "Ах ти, лиса бездарність!"

Хто ж пише в мережі звернення до прихильників замість самого Дмитра Нагієва, за яким принципом він обирає сценарії та скільки коштують зіркові шкарпетки, можна прочитати у свіжому інтерв'ю актора "Комсомольській Правді".