До Дня Незалежності на "1+1" - нові заставки

До Дня Незалежності на "1+1" - нові заставки

Кожного разу "1+1" вражає своїх телеглядачів: спеціально до дня Незалежності канал підготував святкові заставки, які з'являться в ефірі 24-го серпня.

Поділитися:

Кожного разу "1+1" вражає своїх телеглядачів: спеціально до дня Незалежності канал підготував святкові заставки, які з'являться в ефірі 24-го серпня. Невеликі, але атмосферні яскраві сюжети про українців, які зараз живуть у всіх країнах світу, але все одно залишаються українцями, де б вони не знаходилися.

Робота над проектом почалася ще навесні і продовжилася влітку – творча команда керівника промо та дизайну каналу Романа Деріги знімала оформлення для "1+1 International". За 23 дні вони об'їхали шість країн - США, Ізраїль, Канаду, Італію, Португалію, Іспанію. У Португалії, наприклад, – вони знімали учнів української школи. У Іспанії в зйомках брали участь молоді студенти, а в Нью-Йорку українська діаспора з нагоди зйомок орендувала цілий стадіон "Метс", і аби знятися в заставках, на зйомки прийшло близько 700 українців. Всі персонажі проекту були одягнуті у вишиванки, що не лише говорило про те, що вони – українці, але і створювало особливо піднесену і святкову атмосферу. Дійшло навіть до того, шо українці почали хором співати українських пісень, чим приголомшили та здивували інших американців.

Спеціально для заставок до Дня Незалежності для "1+1" група об'їхала і міста України, аби логічно завершити цей круговорот українців у світі: Київ, Запоріжжя, Ялта, Одеса і Карпати з їх автентичними гуцулами та трембітами. "Головне, що ми винесли з цих поїдорожей – українці залишаються душею українцями навіть за кордоном, - говорить Роман Деріга. - Навіть живучи в іншій обстановці, вони намагаються не втратити своє коріння, в першу чергу – зберегти мову та культуру".

З Днем Незалежності, Україно!

Особливу подяку команда проекту висловлює секретарю товариства "Україна – Світ" Аллі Кендзері – за допомогу в організації зйомок.

Заставки можна переглянути тут і тут