«Додали дещо новеньке»: пʼятниця з новим сезоном «Ліги Сміху» та новими серіями «Бункера» на ТЕТ

Новий сезон Ліги сміху та продовження Бункера - цієї п'ятниці на ТЕТ

У пʼятницю на ТЕТ покажуть новий випуск «Ліги Сміху» та продовження «Бункера».

Поділитися:

Уже сьогодні, 18 листопада, телеканал ТЕТ зробить пʼятницю ще кращою — вечір пройде з високоякісним гумором від «Ліги Сміху» та політичною сатирою на злобу дня від «Бункера».

У третьому випуску проєкту «Ліга Сміху» о 18:00 покажуть свої виступи команди: «Сіль» з Володимиром Дантесом, «Між ділом» з Ігорем Ласточкинім і «Скучне життя Гріши і Діми» зі Станіславом Бокланом. До речі, в новому сезоні шоу учасникам додали нову умову: «Кольорова тема» — колір та якесь поняття, яке з ним повʼязано, наприклад, «зелений змій». Що вигадали за своїми темами та кольорами команди — дивіться на ТЕТ завтра ввечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧим зараз займається новий ведучий «Ліги Сміху» на ТЕТ Віктор Розовий

бункер

Нагадуємо, що випуски 9 сезону «Ліги сміху» були відзняті ще до 24 лютого. Зараз вони виходять в ефір, аби глядачі могли зарядитися позитивом та бойовим настроєм. Адже ворогові не забрати в українців почуття гумору, яке допомагає триматися в найскладніші часи.

Бункер

А одразу після «Ліги Сміху» — о 22:30 дивіться сатирично-патріотичну комедію «Бункер». Якими новими наративами нас здивує до сміху найогидніша країна з її «обличчями» — не пропустіть на ТЕТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУчасники «Ліги Сміху» заснували фонд «Ліга Допомоги» та будуватимуть тимчасове житло українцям

Ліга Сміху

Сміємося від душі з найкращих жартів і з ворога разом з «Лігою Сміху» о 18:00 та «Бункером» о 22:30 на телеканалі ТЕТ. 

Новини по темі