Донька довела Євгена Кошового до сліз (відео)

Донька відомого коміка студії «Квартал 95» Варвара Кошова була в першій трійці команди Потапа у «вокальних боях».

Поділитися:

У неділю, 13 листопада, о 21:00 на телеканалі 1+1 розпочалися активні дитячі «вокальні бої»Голос. Діти 3 сезон 7 випуск онлайн – 13.11.2016 (відео). У проекті «Голос.Діти 3» відбувся перший ефір нового етапу шоу.

Зіркові тренери Тіна Кароль, MONATIK і Потап сформували зі своїх підопічних трійки для «вокального бою». Після виступу наставникам доведеться залишити в команді найкращого з учасників.

Першими з команди Потапа на «вокальний бій» вийшли Варя Кошова, Єва Аш та Талі Купер. Дівчата емоційно заспівали композицію Ірини Білик «Маленькая девочка» в аранжуванні Руслана Квінти.

Усі дівчата одностайно сказали, що задоволені виступом. Варя Кошова пожартувала, що під час виступу думала про блискучого лисого чоловіка – про свого тата. Після таких приємних слів Євген Кошовий вибіг на сцену з квітами та привітав донечку із вдалим виступом.

Дівчата звучали та рухалися як давно сформоване тріо, однак тренер мав залишити лише одну учасницю, якою стала Талі Купер.

Для мене з самого початку найбільш музичною та ритмічною була Варвара, – зізналася Тіна Кароль.

Варю та Єву звичайно дуже засмутило таке рішення Потапа. Дівчата засмутилися, навіть розплакалися на сцені. Варя Кошова ж пообіцяла, що зробить все можливе, аби ще раз потрапити на «Голос.Діти».

Кому із талановитих вокалістів вдасться вибороти місце на проекті «Голос.Діти 3» дивіться у повному випуску дитячого талант-шоу від 13 листопада.