Дотепна Юлія Бориско розказала, як готує кутю з "м'ячиками".

Дотепна Юлія Бориско розказала, як готує кутю з "м'ячиками".

Ведуча "ТСН. Ніч" Юлія Бориско відсвяткувала Старий Новий рік з "щедрою" кутею.

Поділитися:

Ведуча "ТСН. Ніч" Юлія Бориско відсвяткувала Старий Новий рік  з "щедрою" кутею. Зірка 1+1 дотримується народних традицій - тож це вже друга кутя від початку року і, звичайно, не остання.

Фото зі святкування ведуча розмістила на своїй сторінці у Facebook.

"Ми - фанати куті. Готуємо її тричі на рік, як годиться, - відкриває родинний секрет Юлія. - Попереду так звана "голодна кутя" перед Водохрещею 18 січня. "Щедру кутю" ми приготували в Києві на Старий Новий рік, а першенькою тішились у Львові на Святвечір у Різдво".

Правда, цього року було і нововведення.

"Цього року ми відійшли від традиції збирати за столом велику родину, і щоб нікому з дорогих нам людей не було самотньо - диверсифікувались, - говорить Бориско. - Чоловік поїхав до бабці на Волинь, брат з сім'єю - до тещі, а я з дітьми була у своєї бабусі у Львові. Вийшло дуже затишно і смачно".

Юлія ділиться рецептом: у Львові з бабусею вони готували традиційну кутю - пшениця, мак, горіхи, мед, узвар. А от у своїй родині прийнято готувати кутю з "м'ячиками".

"Наша суто сімейна кутя, яку ми вчотирьох готуємо у Києві, ще містить жменю родзинок. Вони надуваються як м'ячики - діти це люблять", - сміється ведуча ТСН.

Нагадаємо, Юлія Бориско серед перших оцінила нову послугу для пасажирів залізниці - першу бібліотеку у поїзді.