Дружба між Півднем і Заходом України у дев'ятому сезоні "Міняю жінку" на 1+1

Дружба між Півднем і Заходом України у дев'ятому сезоні "Міняю жінку" на 1+1

У вівторок, 18 березня, о 22:35 глядачі 1+1 побачать перший епізод дев'ятого сезону "Міняю жінку".

Поділитися:

У вівторок, 18 березня, о 22:35 глядачі 1+1 побачать перший епізод дев'ятого сезону "Міняю жінку". Культове реаліті повертається в ефір, щоб укотре довести, що людям з різних куточків України є чого повчитися одне в одного!

У першому епізоді родини обміняються… чоловіками. Курортний Крим, де насолоджуються сонцем етнічні росіяни, і затишний Івано-Франківськ, в якому звила сімейне гніздечко сім'я відомого спортсмена Романа Вірастюка. Як росіянина вразила гостинність справжньої івано-франківської господині, а українця приємно спантеличила авантюрна вдача чарівної кримчанки! Чому за плечима могутнього Вірастюка - як у Бога за пазухою, а поруч з екстремалом Олександром ніколи не буває нудно? Чому щоби порозумітись, не обов'язково розмовляти однією мовою, та як за сім днів народилась дружба між Півднем та Заходом?

Відповіді – у новому випуску "Міняю жінку", 18 березня, о 22:35 на 1+1.

Нагадаємо, проект "Міняю жінку" - легендарне реаліті-шоу, де немає постановок, підставних акторів і декорацій. Шоу "Міняю жінку" стало справжнім проривом у світі українського телебачення та одним з проектів-довгожителів.