Дуа Ліпа похизувалася сексуальними сідницями на музичній церемонії

Дуа Ліпа похизувалася сексуальними сідницями на музичній церемонії MTV EMA | 1+1
Фото: Getty Images

Виступ співачки назвали найяскравішим номером вечора.

Поділитися:

Після тривалої творчої перерви красуня Дуа Ліпа повернулася на сцену. І її камбек був справді феєричним: співачка стала зіркою церемонії MTV EMA, що відбулася 3 листопада в іспанському місті Севілья.

Дуа Ліпа вийшла на сцену у відвертому чорному боді, що підкреслило її сексуальні сідниці, та виконала новий хіт Don't Start Now. Фанати уже зацінили новинку та засипали співачку схвальними коментарями. Дивись і ти її стильний виступ – іноземні ЗМІ назвали його найяскравішим за увесь музичний вечір:

Образ для червоної доріжки співачка обирала не менш ретельно. Як завжди, Дуа Ліпа зробила ставку на екстравагантність: на зірковому хіднику вона з’явилась у сукні зі шкіряним корсетом та панчохами. Доповнили стильний лук шовкові ботильйони Jimmy Choo.

Фото: Getty Images

До речі, днями співачка оприлюднила кліп на пісню Don't Start Now. Тож дивись, чим потішила прихильників Дуа Ліпа після дев’яти місяців відсутності:

Більше музичних новинок чекай на нашому сайті:

1. ONUKA знялась у ремейку кліпу Павла Зіброва на його хіт «Хрещатик»

2. Більше не Ассоль: Учасниця «Голосу країни» випустила пісню під новим псевдонімом

3. Надя Дорофєєва станцювала тверк на барній стійці у новому кліпі

4. Кліп Насті Каменських на розпусну пісню стрімко збирає мільйони на YouTube

5. Тіна Кароль гіпнотизує «діамантовою» рукою у новому відео

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.