Джамала готує найбільший концерт за свою кар'єру

Джамала представить нову концертну програму в Палаці спорту
1plus1.ua

Співачка презентує нову концертну програму «I Believe in U».

Поділитися:

Фільм про Джамалу покажуть в українських кінотеатрах (відео)12 травня в київському Палаці спорту (Спортивна площа, 1) відбудеться сольний концерт зіркового тренера «Голос країни 7» Джамали. Виступ стане найбільш масштабним і видовищним з усіх, що були в кар'єрі співачки.

Нова концертна програма Джамали отримала назву I Believe in U за назвою однойменного синглу, реліз якого призначено на весну 2017 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала мріє, щоб учасник її команди переміг на Євробаченні

В основу концерту ляже матеріал міжнародного альбому Джамали 1944, а також кращі композиції співачки різних років. Візуальним оформленням концерту займеться компанія Front Pictures, з якою Джамала працювала над своїм тріумфальним номером для Євробачення 2016. Купити квитки на концерт Джамали можна за посиланням.

Нагадуємо, що виступи Джамали на півфіналі та фіналі Євробачення 2016 на офіційному YouTube-каналі конкурсу набрали понад 25 мільйонів переглядів.

Джамала станцювала з Потапом пристрасний танець (відео)Після перемоги на Євробаченні Джамала була удостоєна кількох міжнародних нагород, зокрема Eurostory Award 2016 за кращий рядок в конкурсній пісні Євробачення та Marcel Bezencon Award за кращий виступ на думку коментаторів конкурсу.

В Україні Джамалу удостоїли званням «Народний артист України» та «Почесний громадянин міста Києва».

У вересні відбулася світова прем'єра кліпу Джамали на композицію 1944, який на офіційному каналі співачки на YouTube на даний момент набрав більше 1 млн. переглядів.

Нагадаємо, що нещодавно Джамала розповіла про весільну сукню своєї мрії.

Новини по темі