Джамала в «інжирному» костюмі запалила джазовий фестиваль

Джамала в інжирному костюмі запалила джазовий фестиваль (фото) | Зірковий стиль | 1+1
Фото: @jamalajaaa

Співачка не втомлюється дивувати цікавими образами.

Поділитися:

День Конституції у Львові ознаменувався гучною подією – міжнародним фестивалем Leopolis Jazz Fest. Цьогоріч на його сцену вийшли найвідоміші джазмени світу, а насолодитися музикою улюблених музикантів прибули прихильники з усієї України, зокрема й зірки українського шоубізу.

Так, на фестивалі була помічена і тренерка «Голосу. Діти-5» Джамала. Її місія на святі була особливою: артистка мала змогу заспівати на одній сцені з Боббі Макферріном – видатним джазовим виконавцем і десятикратним лауреатом премії «Ґреммі».

Фото: Юрiй Яцкулич для JetSetter

Для виходу Джа обрала костюм вітчизняного бренду Lake Studio. Його дизайнери часто використовують рослинні орнаменти в одязі, і вбрання Джамали не стало винятком. Співачка одягла подовжений жилет і широкі брюки з «інжирним» візерунком та доповнила їх легким топом.

Щодо аксесуарів, артистка зупинилася на масивному персні й сумці-клатч, що імітує дерев’яний брусок.

«На фестивалі був день вишиванки. Я подумала, «інжирне» вбрання зі шматочком дерева стане новим поглядом від представників південної України», – прокоментувала свій образ Джамала.

Так, співачка завжди відповідально ставиться до власного вигляду й ретельно підбирає образ для кожної події. А уяви, якої розкішною була її весільна сукня! Джа досі її зберігає. Вмикай відео і насолоджуйся:

Про вишукані образи Джамали читай на нашому сайті:

1. Джамала вразила космічним вбранням (фото)

2. Джамала світиться від щастя у красивій сімейній фотосесії

3. Джамала в сукні-вишиванці показала ідеальний образ для відпустки