Джамала вперше розповіла про свого коханого

Тренер проекту «Голос країни 7» зізналася Каті Осадчій, де вона познайомилася зі своїм хлопцем.

Поділитися:

За словами Джамали, вони із Бекіром Сулеймановим зустрілися на кримськотатарській вечірці.

З Бекіром ми давно знайомі, а познайомилися на кримськотатарській вечірці. Ми просто танцювали, їли плов. Він мені сподобався одразу, - зізналася зірка.

Окрім того Джамала розповіла, чим займається її хлопець.

Він економіст, математик. Він дуже любить свою роботу. Хоча я спочатку дуже хвилювалась, що як це – музиканти з математикою не дуже можуть знайти щось спільне. Але зараз він дуже допомагає мені своїм математичним складом розуму зрозуміти, що коїться в музиці, - поділилася артистка.

Джамала зауважила, що саме Бекір змусив її взяти участь у Євробаченні 2016 і навіть для цього накреслив спеціальний графік

Я більше того скажу – саме він сприяв тому, щоб я взяла участь у Євробаченні 2016. Я сказала: "Ні, нізащо, ніколи". А він мені просто накреслив графік і показав плюси, мінуси. Все мені просто розклав. Я сказала: "Ну добре", - згадала артистка.

Співачка поділилася, що разом із коханим вже більше року, однак пропозицію поки не отримувала.

«Ми зустрічаємось, у нас дуже дружні стосунки з батьками. Я не хочу робити гучних заяв, але хочу сказати, що для мене ці стосунки дуже серйозні. Пропозицію я ще не отримувала, але такі серйозні розмови в нас бувають», - сказала Джамала.