Джамала розповіла про нову пісню "Заплуталася" і труднощі зйомок у "Поводирі"

Джамала розповіла про нову пісню "Заплуталася" і труднощі зйомок у "Поводирі"

Нещодавно відбувся приголомшливий акторський дебют співачки Джамали.

Поділитися:

Нещодавно відбувся приголомшливий акторський дебют співачки Джамали. Відома українська виконавиця зіграла головну жіночу роль у стрічці "Поводир", яка зовсім скоро вийде на великі екрани.

"Моя героїня Ольга теж співачка. Мені було легко співати її пісні, але не грати цього персонажа. Адже треба було створити зовсім інший характер, іншого героя: амбіційного впевненого. Мені радили заходити на майданчик і "вдягати корону". А це було непросто", - зізналася Джамала ведучим "Сніданку з "1+1" Руслану Сенічкіну та Людмилі Барбір.

Активне знімання у стрічці співачка поєднувала з роботою над міні-альбомом "Дякую", який днями презентувала прихильникам.

"Мені як ніколи хотілося сказати величезне "дякую" своїм слухачам, людям, які мене оточують, і своїй країні за те, що вона є, що ми маємо можливість відкрито висловлювати думки, за те, що в нас є своя культура, музика, мистецтво", - сказала Джамала.

До міні-альбому потрапили нові композиції співачки, зокрема "Заплуталася", яка вражає своєю глибиною і чуттєвістю. Зірка зізналася: на створення музики до цієї зворушливої пісні її надихнули особисті переживання.

"Підштовхнули дівчачі сумніви, невпевненість, заплутаність. Коли ти справді не знаєш, були почуття чи ні. Коли вони раптово зникли, а ти  кажеш собі: "Я ж любила!" Це така собі претензія до себе. Мовляв, почекай: "Ти що брехала? Але ж почуття були!" - поділилася співачка.

Більше дізнавайтеся у відео: