"Джентльменський набір": Тиждень випробувань!

"Джентльменський набір": Тиждень випробувань!

Цей тиждень був своєрідним лакмусовим папірцем для кожного учасника, бо тестували їхні серця та душі. Перевіряли, як реагують герої на витівки маленьких дітей. Крім того, учасники дослухалися до мудрості літніх людей і повчилися любити у бабусь.&

Поділитися:

Цей тиждень був своєрідним лакмусовим папірцем для кожного учасника, бо тестували їхні серця та душі. Перевіряли, як реагують герої на витівки маленьких дітей. Крім того, учасники дослухалися до мудрості літніх людей і повчилися любити у бабусь.

Тиждень, присвячений любові, сімейним стосункам і дружбі, викликав багато емоцій і продемонстрував, хто з учасників найвразливіший.

Найважливішою несподіванкою для героїв стала фінальна пропозиція викладачів. Хлопцям дали шанс самим вирішити, хто цього разу мусить покинути проект.

Після голосування метелика мав зняти Сергій Будовий. Проте Наталія Адаменко скасувала цей результат:

"За всіма правилами, сьогодні чорний автомобіль мав забрати Сергія. Ми вже давали його товаришам шанс продовжити навчання у Школі. Тому вирішили, що сьогодні всі залишаються. Крім того, Сергія призначено старостою. І ми дуже сподіваємося, що йому вдасться знайти спільну мову з іншими учасниками".

Хлопці неоднозначно відреагували на таке рішення викладачів.

Євген Паткін:

"З нами повелися дуже негарно. Нас примусили зжерти свого".

Ігор Колодій:

"Спочатку нам дали право вибрати, хто покине проект. А потім це право забрали".

Таким чином, в кінці тижня склад учасників не змінився – шестеро претендентів. У кожного з них є можливість дійти до фіналу. Однак переможець буде один, і він сам вибере приз: гроші (200 тисяч гривень) або перспективне навчання в одному з найкращих європейських університетів.