Джонні Депп і натовп піратів взяли на абордаж 1+1

Джонні Депп і натовп піратів взяли на абордаж 1+1

Дивіться на 1+1 усі частини захоплюючої пригодницької саги "Пірати Карибського моря".

Поділитися:

Канал 1+1 приготував для вас фантастичний подарунок до новорічних свят - усі 4 частини неймовірної пригодницької саги "Пірати Карибського моря".

Починаючи з понеділка, 6 січня, дивіться як невгамовний капітан Джек Горобець (Джонні Депп) та його вірні пірати будуть боротися з морськими чудовиськами, шукати скарби і марно опиратися коханню. Початок - близько 22:00.

Понеділок, 6 січня. "Пірати Карибського моря: прокляття "Чорної перлини". Команда корабля-примари "Чорна перлина" викрадає красуню Елізабет, дочку губернатора. Причина невдовзі прояснюється - у дівчини є медальйон, котрий в силах зруйнувати страшне прокляття, що нависло над кораблем. Щоночі команда "Чорної перлини" перетворюється на живих мерців. Визволяти Елізабет кидаються одразу двоє чоловіків: один - закоханий у неї коваль Вілл, а інший - Джек Горобець, який колись був капітаном "Чорної перлини" і ладен на будь-яку авантюру, аби повернути корабель собі.

Вівторок, 7 січня. "Пірати Карибського моря 2: скриня мерця". Бравий капітан Джек Горобець несподівано дізнається, що є боржником легендарного капітана "Летючого Голландця" Дейві Джонса. Джек має чимскоріше залагодити цю проблему, інакше - вічне прокляття і рабське існування після смерті. На додачу до всього, зривається весілля Вілла та Елізабет, які мусять скласти Джеку компанію в його поневіряннях.

Середа, 8 січня. "Пірати Карибського моря 3: на краю землі". Настають темні часи: пірати вимирають як клас під натиском жорстокого лорда Катлера Беккета, котрий захопив контроль над кораблем-примарою "Летючим Голландцем". Єдина надія перемогти лорда - зібрати разом усіх дев'ять баронів Піратського братства. Раптом з'ясовується: один з баронів пропав. І це - Джек Горобець, чи то найкращий, чи найгірший пірат у світі.

Четвер, 9 січня. "Пірати Карибського моря 3: на дивних берегах". Капітан Джек Горобець після довгих років розлуки раптом зустрічає жінку зі свого минулого - пристрасну Анжеліку. До самого кінця не зрозуміло, чи пов'язує їх справжня любов, або ж Анжеліка майстерно прикидається, щоб разом з Джеком дістатися до таємничого джерела вічної молодості.

Вона силою примушує Джека Горобця зв'язатися з підступним капітаном Чорною Бородою. Так Джек опиняється в ситуації, коли не знає, кого боятися більше - жахливого лиходія або ж свою давню подругу.

Нагадаємо, також у різдвяний тиждень дивіться на 1+1 усі частини улюбленої комедії "Сам удома".