Дзідзьо розплакався, як дитина, від виступу зворушливої учасниці Голосу. Діти-5 (відео)

Дзідзьо вмився сльозами в ефірі Голосу Діти 5 (ВІДЕО)

9-річна Софія змусила тренера вмитися сльозами.

Поділитися:

Минулої неділі глядачі побачили завершальний випуск сліпих прослуховувань найдобрішого вокального шоу Голос. Діти-5. Останні місця в командах тренерів посіли найсильніші юні таланти.

Для Дзідзьо «знахідкою» вечора стала 9-річна фея — Софія Ярова. Виступ дівчинки з народною українською піснею настільки зворушив співака, що він не втримав сліз.

Цікаво, що Дзідзьо зібрав команду останнім. Він був переконаний, що попереду на нього чекає той голос, за яким він прийшов на проект. І, здається, інтуїція артиста не підвела!

«От бачите, виступили на моїх очах сльози. Шо це означає? Десь шось я чую чисте. В її серці, поведінці, — сказав тренер на сцені Голосу. Діти-5. — Гарна пісня підібралася. Не треба деколи і драйвової. Я тобі хочу подякувати. Ти закрила мою команду, яка називається Мегапопулярна. Я тебе вітаю!».  

Також тренер познайомився з батьками Софійки.

Я розплакався, як мала дитина! Чекав узагалі шось драйвове, але вона мене зачепила, і мені серце підказало, шо вона має закрити мою команду.

Дивись виступ Софії Ярової — учасниці, яка змусила Дзідзьо плакати:

Нагадаємо, що у неділю, 23 червня о 21:00 стартують вокальні бої на Голосі. Діти-5. Не пропусти найцікавіші новини про проект:

1. «Я приходила додому і плакала», – Надя Дорофєєва про Голос. Діти

2. Зіркові тренери Голосу. Діти розповіли, як будуть вести свої команди до перемоги

3. Джамала запросила до своєї команди дівчину, від якої фанатіє Тіна Кароль