Єгор Гордєєв показав родину та поділився дитячими спогадами

Ведучий Єгор Гордєєв поділився архівними фото з найріднішими

Єгор Гордєєв пригадав, як під час прогулянки з дідусем білка надавала ведучому по голові

Поділитися:

Ведучий «Сніданок з 1+1» та продюсер «Твій день» Єгор Гордєєв поділився спогадами про найрідніших. Як з бабусею випив першу філіжанку кави, ритм київського життя, «професорську злагоду» та як отримав по голові від білки.

Єгор Гордєєв в дитинстві

За словами Єгора, саме бабуся з дідусем за татовою лінією – Неля та Юрій, навчили його насолоджуватися ритмом Києва. Телеведучий часто приїжджав до бабусі та дідуся – батьки працювали нон-стоп, щоб забезпечити родину у тяжкі 90-і роки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖХолостяк Єгор Гордєєв відверто розповів, чому не поспішає під вінець

Дідусь Юрій був доцентом Київського політехнічного інституту, а бабуся Неля – лікаркою-педіатринею. Вони жили у «професорській злагоді». Разом з дідусем маленький Єгор гуляв околицями Києва, часто бували у парку КПІ. Гордєєв пригадує, що нерідко пізно ввечері до бабусі приходили сусіди й просили оглянути дитину. Вона нікому не відмовляла. До речі, саме бабуся Неля виховала у телезірки пристрасть до кави – вона казала, що кава – це еліксир. Сидячи у першій київській кав’ярні, Єгор разом з нею пізнавав столичне життя. 

Єгор Гордєєв з батьками

«Київ змінився, але завдяки бабусі та дідусю я пам‘ятаю його теплим, розміреним та атмосферним. І зараз він для мене таким і залишився», – ділиться Єгор.

Також Гордєєв пригадав історію, яка в дитинстві на нього справила враження – і досі він пригадує її з посмішкою. Ще хлопчиком він, разом з дідусем гуляв парком і дуже хотів погратися з білкою. Дідусь приманив її до себе горішками, посадив на руку і на Єгора. Білка почала копирсатися у волоссі й легенько бити хлопчика лапкою.

Ведучий зізнається, що досі йому буває важко проїжджати повз Шулявку, бо бабусі з дідусем уже нема на цьому світі. 

«Вони фактично пішли один за одним. Спочатку дідусь, потім за півтора року не стало бабусі. Я заздрю людям, у яких всі живі. Зателефонуйте, спитайте як у ваших близьких справи, поговоріть. Це потрібно не тільки їм, а ще й нам. У літньому віці, в онуках, дітях, люди бачать повне віддзеркалення себе, їм потрібне живе спілкування», – закликав Єгор Гордєєв.

бабуся та дідусь Єгора Гордєєва

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться десятий прямий ефір головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». Тема нового епізоду«Сімейний вечір». Цього тижня зірки готують одразу два танці: один з них вони станцюють із найдорожчими людьми у їхньому житті, а другий танець виконають з класичної бальної програми.

Новини по темі