Ештар Раді та Ольга Шаніс залишили "Голос країни"

Ештар Раді та Ольга Шаніс залишили "Голос країни"

Справжній чоловічий номер: пісня "Граница" у виконанні хлопців з команд Руслани та Стаса П'єхи разом з її автором. 

Поділитися:

Справжній чоловічий номер: пісня "Граница" у виконанні хлопців з команд Руслани та Стаса П'єхи разом з її автором. Під час підготовки до цього виступу Стас Конкін говорив, що саме йому найбільш незвично співати про військову службу. Через те, що типажі артистів абсолютно неповторні, шоу-номер вийшов веселим і несподіваним. Глядачі в залі не тільки підспівували, але й аплодували вокалістам стоячи.

Та радість вмить зникла, адже попереду оголошення результатів глядацького голосування. І першими вирок публіки дізнаються підопічні Руслани. Так, сьогодні найбільшу кількість sms-повідомлень та телефонних дзвінків надійшло на підтримку Тоні Матвієнко та Василя Логая. Треба зауважити, що після свого виступу Тоня дуже переживала та вже готувалася до номінації. І дарма, адже на межі вибування з проекту опинилися Женя Червоножко та Ештар Раді. Дівчата товаришують між собою, та хто з цих двох вокалісток продовжить свою участь у шоу вирішить тренер. І Руслана залишила у своїй команді Євгенію.

Далі - черга команди Стаса П'єхи. Два ефіри поспіль фаворити були незмінними, тому цікаво, чи збереглася ця тенденція й сьогодні? Так, глядачі вкотре підтримали Арсена Мірзояна та Мілу Нітіч. Вже вдруге до номінації потрапили Стас Конкін та Ольга Шаніс, і лише для одного вокаліста цей виступ буде не останнім в рамках шоу. Фортуна посміхнулася Стасу - саме його П'єха залишив у своїй команді.

Так звучить "Голос країни"! Залишайтеся з нами, адже вже за тиждень на сцену вийдуть всі 12 учасників шоу. Все найцікавіше попереду!