Ескімоска: Як розвиватимуться події

Ескімоска: Як розвиватимуться події

Понеділок, 12 листопада Грамофон падає з вікна пропливаючого пароплава. Неподалік рибалять ескімоси. Вони чують звуки музики i йдуть назустріч знахідці. Але через незграбність Громили, грамофон роз

Поділитися:

Понеділок, 12 листопада

Грамофон падає з вікна пропливаючого пароплава. Неподалік рибалять ескімоси. Вони чують звуки музики i йдуть назустріч знахідці. Але через незграбність Громили, грамофон розлітається на частини. Діти не можуть його зібрати і йдуть додому. Зате грамофон потрапляє до Ведмедя, в чиїх руках платівка знову починає грати.

Вівторок, 13 листопада

Альбатрос що є сили намагається втримати на льоту велику та важку лілову кулю для боулінгу. Але вона летить вниз і зупиняється біля Ведмедя. Ця куля потрібна обом. Так кому вона в рештi-решт дістанеться?

Середа, 14 листопада

Ведмідь ловить тенетами рибу. Риба не ловиться, проте в тенета потрапляє мiдний каганець - Лампа Аладдіна. Щоб каганець став ще яскравішим, Ведмідь його натирає до блиску. Бац! І з Лампи з'являється маг і чарівник, готовий виконати будь-яке бажання Ведмедя. Але чи зрозуміє він його?

Четвер, 15 листопада

Ескімоси знайшли залишений полярниками будинок. У будинку лишився старий телевізор. Не довго думаючи, друзі вирішили забрати його собі. Але всюдисущий Ведмідь, як завжди, намагається вкрасти знахідку, і телевізор розбивається. Діти засмучені. Але Ведмідь не сумує, а разом з Оленем, Моржем та Альбатросом показує дітям в телевізорі справжнісіньку виставу!

П'ятниця, 16 листопада

Ескімоси виловили з річки валізу з приладдям клоуна. Ведмідь разом з друзями розбирає валізу і першим приміряє на себе клоунський ніс, перуку, рожеві вушка, катається на колесі, пробує себе в якості жонглера – доволі професійно доречі.