Фелікс із "Голосу країни" згадав, що його розсмішило на кастингу проекту

Фелікс із "Голосу країни" згадав, що його розсмішило на кастингу проекту

Фелікс Шиндер із Одеси прикував до себе глядацьку увагу із першої ж секунди відбору наосліп.

Поділитися:

Фелікс Шиндер із Одеси прикував до себе глядацьку увагу із першої ж секунди відбору наосліп. Усміхнений парубок у капелюсі підкорив тим, що не тремтів від переляку, а співав, ніби на дні народженні улюбленої тітоньки. Весело. Щиро. Душевно. Він постав на сцені із неформатною піснею, яку виконав не в супроводі оркестру шоу, а під гітару учасника власного гурту. Кожним своїм вчинком на відборі Шиндер показував, що зробить усе від нього залежне, аби сповна показати талант. Саме з таким настроєм харизматичний одесит радить вирушати й на шостий сезон "Голосу країни". Адже це вокальне шоу – чудовий шанс подолати власні страхи й врешті почати пишатися собою.

"Усім, хто хоче піти на кастинг "Голосу" і піде, можу сказати, що там  нічого боятися. Все, чого в житті хочеться, треба робити. Головне потім, якщо не взяли, не говорити, що у вас не побачили талант і тепер ваше життя пішло шкереберть. І що кастинг-менеджери нічого не тямлять у великому мистецтві. Я просто таке бачив, і це мене розсмішило.

Тим же, хто хоче, але боїться, кажу: беріть свою ледачу тремтячу особу і несіть її на кастинг!

Співайте тільки те, що хочеться. Переконуйте всіх у своєму таланті, світіться своїм особистим, власним, а не зображайте з себе щось.

Під час кастингу є тільки одна річ, на якій треба сфокусуватися, це задоволення від того, що взагалі-то це авантюра і у вас вистачило духу в неї потрапити", - звернувся до талановитих Фелікс Шиндер.

Нагадаємо, відбори на шостий сезон "Голосу країни" тривають. Уже цієї суботи, 26 вересня, команда проекту вирушить до Полтави, а в неділю – до Дніпропетровська. Адреси кастингів – тут.