"Феррарі" Мілевського відремонтують за 1,5 млн гривень - "ТСН. Особливе"

"Феррарі" Мілевського відремонтують за 1,5 млн гривень - "ТСН. Особливе"

Свій розбитий "Феррарі" Артем Мілевський ще зможе відремонтувати.

Поділитися:

Свій розбитий "Феррарі" Артем Мілевський ще зможе відремонтувати. Але це футболістові обійдеться у півтора мільйони гривень, повідомляє "ТСН. Особливе".

За словами директора автосервісу, у якому Мілевський купив своє авто, капітальний ремонт футболістові обІйдеться у кругленьку суму. Це майже половина від її вартості. Якщо футболіст захоче воскресити свою машину, йому доведеться чекати 3 місяці. За цей час майстри обіцяють виправити усі пошкодження.

"Пошкодження зазнала тільки передня частина автомобіля. Салон не пошкоджено. Незначних пошкоджень зазнала рама автомобіля. Більш серйозних - декоративні елементи. Навісне обладнання, можливо, мотор, - перелічують спеціалісти. - Пошкодження критичні, але не тотальні. Відновленню машина підлягає. Приблизно 40% вартості".

Друзі Мілевського не вірять, що він був напідпитку. Телефон самого Мілевського - відключений.

В турецькій поліції повідомляють - у крові футболіста виявили одну1,3 проміле алкоголю. Це ступінь сп'яніння після чотирьох пляшок пива або 150 мілілітрів горілки.

Кореспондент "ТСН. Особливе" в Туреччині дізнався, що після аварії Мілевський звертався по допомогу до свого клубу "Газіантепспору".