Фільм про Тіну Кароль "Сила любові і голосу" переміг на кінофестивалі в США

Фільм про Тіну Кароль "Сила любові і голосу" переміг на кінофестивалі в США

Фільм про Тіну Кароль "Сила любові і голосу" переміг на Міжнародному Кінофестивалі в США в номінації "Кращий документальний фільм".

Поділитися:

Фільм про Тіну Кароль "Сила любові і голосу"переміг на Міжнародному Кінофестивалі в США в номінації "Кращий документальний фільм", йдеться у сюжеті "Сніданку з "1+1".

Біографічна стрічка виробництва каналу "1+1" стала найкращою з-поміж п'ятиста робіт із різних країн світу. Члени журі кінофесту назвали її красивою, зворушливою і життєствердною.

"Проект створений за високими європейськими стандартами телевізійного виробництва, - розповідає генеральний продюсер "1+1 Production" Вікторія Лєзіна-Масляна. - Незважаючи на складний жанр - документальний музичний фільм - нам вдалося передати щирість Тіни Кароль, і глядач не міг цього не оцінити. Цитата з нашого фільму стала і моїм життєвим кредо: "Хто сходить з дистанції, той нічого не отримує. Це не про нас"

Режисер і актор Мартін Мак-Канн з Ірландії, який також представляв фільм на кінофестивалі, в своєму інтерв'ю сказав, що "не міг би бути більш щасливим, програвши такий неймовірно зворушливій роботі, як фільм "Сила любові та голосу".

Американський актор і переможець премії "За життєві досягнення" Бо Свенсон також прокоментував український фільм про Тіну Кароль: "Коли така краса і талант зустрічаються разом - це вражає і світ, і твою душу!"

П'ятиразовий переможець в номінації "Продюсер фільму" Кріссі Хардінг після перегляду стрічки сказала: "Спасибі Богу, що такий гарний документальний фільм Тіни був привезений на цей фестиваль. Він дуже вразив мене, і вплинув на багато питань в мені. Я ніколи не дозволю тепер собі бути в депресії або опустити руки".

Сама Тіна Кароль не змогла бути присутньою на фестивалі, але статуетка переможця у формі кінобабіни незабаром буде доставлена до Києва і передана співачці.

Нагадаємо, "1+1 Production" і Тіна Кароль зняли спільний документально-музичний фільм про творчий і життєвий шлях співачки під назвою "Сила любові та голосу", який вийшов в ефірі каналу "1+1" в лютому цього року у День закоханих.

Музичні номери у фільмі чергуються з відвертими розповідями про біль втрати коханої людини і любов, якій немає меж.

Переглянути фільм про драматичну долю Тіни Кароль можна просто зараз: