Фільм "Зима, що нас змінила" покажуть на Міжнародному кінофестивалі і форумі прав людини у Парижі

Фільм "Зима, що нас змінила" покажуть на Міжнародному кінофестивалі і форумі прав людини у Парижі

До річниці трагічних подій на Майдані, в пам'ять про вбитих у боях на Інститутській, кінофестиваль покаже одну з семи стрічок циклу під назвою "Небесна сотня"

Поділитися:

Документальний фільм про Євромайдан "Зима, що нас змінила", авторами якого стали канал "1+1" та творче об'єднання "Вавилон'13", буде показаний сьогодні на Міжнародному кінофестивалі і форумі прав людини (International Film Festival and Forum on Human Rights) у Парижі.

Фестиваль є одним із найбільш важливих міжнародних заходів у сфері кінематографу, присвячених правам людини. Його було створено 2002 року, як об'єднання кінематографістів, журналістів та представників Женевського університету, в якості платформи для обговорення широкого кола питань, що стосуються прав людини.

До річниці трагічних подій на Майдані, в пам'ять про вбитих у боях на Інститутській, кінофестиваль покаже одну з семи стрічок циклу під назвою "Небесна сотня".

Нагадаємо, що серія стрічок вже не вперше презентовані на міжнародних фестивалях – протягом минулого року вони були представлені на фестивалях у США та Каннах.  

Новини по темі