Фіналіст "Голосу країни" Марлен Карімов розповів про своє життя після шоу

Фіналіст "Голосу країни" Марлен Карімов розповів про своє життя після шоу

Артист зізнався, як сприйняв вердикт України

Поділитися:

На співоче шоу "Голос країни. Перезавантаження" Марлен Карімов прийшов, аби здобути визнання глядачів і… перемогти. Хлопцеві вдалося дістатися до суперфіналу проекту, однак жадане для нього звання виборов інший. Про те, як сприйняв вердикт України, і що планує робити далі, Карімов розповів нашому сайту.

- Марлене, тобі не вдалося стати першим... Як ти сприйняв таке рішення глядачів?

- Я дуже щасливий, що усе так скінчилося. Друге місце для мене - стимул працювати далі. Одразу після завершення шоу я поїхав до Криму й зрозумів: так мало статися. Я держіспит склав на "відмінно", врешті-решт. У мене червоний диплом. Я його захистив. Тож усе чудово.

- Диплом український чи російський?

- Видали російський, але я його мінятиму. 

- У фіналі у тебе були проблеми з голосом. Ти захворів чи зірвав зв'язки на репетиції?

- Я дуже застудився. На репетиціях шепотів... Звісно, на сцені було помітно, що я погано почуваюся, я не міг цілком контролювати вокал, але знав: що б не сталося, доспіваю до кінця.

- Яким своїм номером ти пишаєшся найбільше?

- Якщо враховувати прямі ефіри, то це -  "Elveda". Його постановка дуже допомогла передати емоції. Я хотів зачепити кожного. Ця пісня про любов, що не склалася, але, коли я її виконував, то не уявляв стосунки між чоловіком і жінкою. У моїй голові крутилися переживання про долю народу.

- У фіналі тебе дуже підтримував екс-конкурент Вагіф Нагієв. Коли ви встигли так здружитися?

- Ще на проекті. У Вагіфа була своя команда, інший тренер, але він вболівав за мене, знайшов кримсько-татарський прапор, підбадьорював протягом усіх трьох пісень. Мене вразила його щирість. Як би не казали, що ми всі дружимо між собою, в глибині душі кожен вважав себе кращим і бачив у іншому конкурента.

- Ти дипломований співак, а у "Голосі країни" переміг футболіст. Тобі не було образливо?

- Усі, чомусь, очікували, що мене це дуже зачепить. Тільки-но оголосили переможця, я одразу ж привітав Ігоря. Я розумів, що на цьому життя не закінчується, що зроблю все для того, щоб лишитися на сцені.

- Що після оголошення глядацького рішення тобі сказала Ані Лорак?

- У її очах я був переможцем. Вона раділа моєму успіхові й сказала: "Незважаючи на хворобу, ти виступив на всі 100 відсотків". Але так сталося, що народ більше полюбив Ігоря. Я його вітаю!

- А як у вас на проекті складалися стосунки з Грохоцьким?

- Ми перетиналися, віталися, спілкувалися. Я намагався товаришувати з усіма, але особистим ділився тільки з Мегі і Вагіфом. Те, що я міг сказати їм, не міг сказати більше нікому. Так я уявляю дружбу.

- Чи надходили тобі пропозиції від продюсерів?

- Їх було багато ще до завершення проекту, але я казав, що ні з ким ні про що не домовлятимуся заздалегідь.  Зараз я отримав дуже цікаву пропозицію. Подробиці розкажу пізніше. Зараз боюся зурочити.

- Чи плануєш ти переїжджати до Києва?

- Так. Я вступатиму до столиці на 5 курс, на спеціаліста. Планую до Глієра на естрадний спів.

- Ти помітив, що змінився після участі в проекті?

- Я нещодавно бачився з одногрупниками, з друзями. Вони мене зустріли таким, як я був. Під час спілкування я теж зрозумів, що лишився тим самим Марленом. Я не ставив себе вище за них.

- А чи вплинула участь у шоу на твоє особисте життя?

- Я поки не планую поринати в стосунки. Зараз треба працювати над собою, над творчістю, над кар'єрою. Та й вступати мені ще треба. Варто серйозно зібратися з думками.