Фіналісти "Битви хорів" присвятили пісню українським військовим

Фіналісти "Битви хорів" присвятили пісню українським військовим

Молодий український гурт "TIME OUT"  опублікував в інтернеті нову пісню "Soldier".  

Поділитися:

Днями молодий український гурт "TIME OUT"  опублікував в інтернеті нову пісню "Soldier", яка присвячена сьогоднішньому героєві України – солдатові-захиснику нашої Батьківщини.  І, що важливо, цю англомовну композицію зможуть зрозуміти слухачі не тільки в Україні, але в усьому світі.

Нагадаємо, що рік тому троє фіналістів проекту "Битва хорів" на "1+1" вирішили об'єднатися у гурт. Трохи згодом у складі відбулися зміни:  "TIME OUT" припинив бути чоловічим тріо. Компанію Нікиті Кисельоу та Максиму Бондарю склала юна актриса та співачка Аліса Ржавська.

"Нам хотілося створити групу, яка буде відрізнятися від інших, - каже Нікита Кисельов.  - А ще нам хотілось встигнути все якомога скоріше. Рік був дуже плідним. Ми записали близько десятка пісень,  - ділиться Максим Бондар.  - Спочатку ми не вірили, що нам,  виконавцям-початківцям, вдасться досягнути чогось самостійно. За плечима у колективу – перший великий сольний концерт, виступ на Майдані, участь у благодійних заходах, спрямованих на допомогу та підтримку наших захисників у зоні АТО".

Офіційна презентація синглу відбудеться у межах київського концерту, присвяченому річниці творчої діяльності гурту.
 

Новини по темі