Ведуча "1+1" Ольга Фреймут не втомлюється ділитися з українцями набутим під час інспекцій ресторанів досвідом. Так, у спецвипуску журналу "Фокус" Оля презентувала кулінарний гід п'ятьма найкращими місцями Карпат. Фреймут  як ніхто знається на "смачних" і безпечних місцях рідного краю, тож сформувала добірку порад для тих, хто на свята планує до українських гір.

"Карпатам ще є куди зростати у сфері обслуговування, але є й місця, де варто побувати вже зараз", - говорить Ольга.

Івано-Франківськ, Буковель, Славське, Яремче та скелі Довбуша – Фреймут знає, у якому з цих міст подають найбільш екологічні продукти за демократичними цінами, де можна скуштувати українську моцареллу та горгонзолу, а куди краще їхати тим, хто бажає поласувати свіжою фореллю.

Бажаєте  спробувати справжню кухню гуцулів та поринути в автентичну атмосферу особливого краю? Дізнавайтеся про все це у матеріалі "Карпати на тарілочці" на шпальтах спецвипуску "Фокус. Карпати. Гори вражень".

Корисний путівник і дороговказ шукайте у точках продажу преси.