Футболки з крилатими висловами із "Останнього москаля" - вже у продажу!

Футболки з крилатими висловами із "Останнього москаля" - вже у продажу!

Навесні 2015 року на телеканалі "1+1" з грандіозним успіхом пройшов патріотичний комедійний серіал "Останній москаль", що став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні.

Поділитися:

Навесні 2015 року на телеканалі "1+1" з грандіозним успіхом показав патріотичний комедійний серіал "Останній москаль", що став найпопулярнішим телепродуктом останніх років на українському телебаченні.

Творча група уже розпочала зйомки другого сезону. За сюжетом у колоритне українське село приїде батько Валери, багатий московський бізнесмен Дмитро, брат Івана Петрука. Разом з Дмитром у селі з'являться нові проблеми, а також нові випробування для молодих закоханих.

Враховуючи високий інтерес до серіалу, телеканал "1+1" випустив серію футболок з цитатами головних героїв. Таким чином, у фанів "файної патріотичної комедії" з'явилась можливість долучитись до улюбленого серіалу. Глядачі вподобали вислови Валери, дядька Івана і голови сімейства села Великі Вуйки Василя Микитюка, які в народі вже встигли стати крилатими.

У продажу представлені футболки з 9 принтами на вибір : "Ми раді вітати гостей і нагадуємо, що тут вам не Москва", "Хабаря? Посадовій особі?! Нарешті! Я два роки на це чекав", "Я не москаль. Я заблудился" і т.п.

Ексклюзивні футболки можна придбати у магазині LeBoutique.

Також у соціальних мережах триває конкурс, переможці якого отримають можливість потрапити на знімальний майданчик проекту.

Нагадаємо, що "Останній москаль" - 16-серійна українська комедія виробництва "1+1 Production". Автором ідеї і сценарист – Микола Куцик, а режисер – Семен Горов. Головні ролі у серіалі виконали Ігор Скрипко, Юрій Горбунов, Володимир Горянський, Назар Задніпровський