Генпрокуратура розпочне перевірку у зв'язку з сюжетом програми "Гроші"

Генпрокуратура розпочне перевірку у зв'язку з сюжетом програми "Гроші"

26 березня Генеральна прокуратура України повідомила, що розпочне перевірку фактів щодо продажу наркотичних засобів на території столичних навчальних закладів у зв'язку із виходом тематичного сюжету програми "Гроші" на 1+1.&

Поділитися:

26 березня Генеральна прокуратура України повідомила, що розпочне перевірку фактів щодо продажу наркотичних засобів на території столичних навчальних закладів у зв'язку із виходом тематичного сюжету програми "Гроші" на 1+1.

Нагадаємо, у середу в "Грошах" вийшов матеріал про розповсюдження наркотиків на території столичних шкіл, зокрема Кловського ліцею № 77 та ліцею № 100 "Поділ". Журналістка програми провела експеримент та придбала пакетик легких наркотиків на подвір'ї однієї із згаданих шкіл. Згодом вона звернулася з цього приводу до Київської обласної міліції. Замість того, щоб взятися за розслідування справи, правоохоронці заявили, що журналістку можуть затримати за зберігання наркотичних засобів.

Як зазначається в офіційному повідомленні Генпрокуратури відповідні доручення про проведення перевірок були віддані прокуратурі міста Києва, Міністерствам внутрішніх справ, освіти і науки, молоді та спорту України. Генеральна прокуратура України тримає хід перевірки на власному контролі.