Героїня «Поверніть мені красу» кардинально змінила зовнішність заради свого сина (до і після)

Героїня вчорашнього випуску проекту «Поверніть мені красу» на телеканалі «1+1» Олександра Гарасюта нарешті позбавилася «вовчої пащі» та вперше в житті змогла по-справжньому усміхнутися.

Поділитися:

Експерти «Поверніть мені красу» допоможуть героїні вперше по-справжньому усміхнутисяДівчина від народження мала патологію верхньої губи, а також м’якого та твердого піднебіння, що в народі називають «заячою губою» або «вовчою пащею». Ще у зовсім юному віці Олександра перенесла ряд операцій, щоб відновити життєво важливі функції – дихання та ковтання.

У 12 років лікарі планували зробити Саші ще одну операцію, аби виправити зовнішні дефекти. Дівчина більш за все чекала часу, коли нарешті позбавиться вади, і над нею перестануть глузувати. Проте, коли омріяний день настав, лікар відмовився робити операцію.

За довгі роки Олександра вже змирилася зі своїм дефектом. Але після того, як рік тому вона народила сина, все змінилося. Саме заради нього вона прийшла на проект «Поверніть мені красу». Адже понад усе Саша боїться, що коли він підросте, син почне соромитися своєї мами та уникати її.

Допомогти Олександрі нарешті стати привабливою взявся пластичний хірург Дмитро СлоссерДмитро Слоссер. За час перебування на проекті лікар розібрав ніс Олександри і повністю змінив його форму. Також Олександрі виправили форму губи, знівеченої давніми рубцями.

Для того, щоб полегшити дихання героїні, лікар Слоссер залучив до роботи лора, який вирівняв Саші носову перегородку, видаливши з неї частину хряща. Згодом пластичний хірург використав цей матеріал для моделювання форми носа. А стоматологи подарували Олександрі чарівну усмішку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 розповсюджених міфів про пластичну хірургію.

Психолог Олена ЛюбченкоОлена Любченко допомогла героїні подолати давні образи та стати щасливою. За її словами, Саша не може «злетіти» до свого щастя, оскільки їй заважають великі «торби» у вигляді страхів, обов’язків, болю, образ.

Щоб допомогти героїні зрозуміти це, психолог запропонувала Саші політати на повітряній кулі. Проте, аби злетіти, дівчина мала спочатку скинути «баласт».

Я не буду більше плакати, життя не може складатися з одних образ, обов'язків, почуття боргу. Потрібно його любити. Навіть якщо воно дає випробування, їх треба приймати з любов'ю. Коли я почала летіти, ми побачили кулю у формі серця. Для мене це було символічно – аби стати ще щасливішою залишилося знайти тільки кохання, – каже Олександра.

На завершальному етапі дизайнер Андре Тан удосконалив образ Саші, підібравши для неї стильне вбрання. Раніше дівчина була невпевненою у собі і боялася бути помітною. Під час фіналу Олександра з’явилася у розкішній смарагдовій сукні, яка підкреслила її новий образ.