Героїнею третього випуску "Поверніть мені красу" стане мати 10 дітей

Героїнею третього випуску "Поверніть мені красу" стане мати 10 дітей

Сьогодні, 18 лютого, о 22:00 в ефірі каналу "1+1" вийде третій випуск проекту про неймовірні перевтілення жінок "Поверніть мені красу".

Поділитися:

Сьогодні, 18 лютого, о 22:00 в ефірі каналу "1+1" вийде третій випуск проекту про неймовірні перевтілення жінок "Поверніть мені красу". Героїнею третього епізоду стане мати десятьох дітей Людмила з села Підлісне Хмельницької області.

Жінка все своє життя присвятила вихованню дітей і чоловікові, абсолютно занедбавши себе і своє здоров'я, через що допустила появу хвороби, яка може її вбити.

Але не тільки проблеми зі здоров'ям привели героїню на проект. Людмила хоче знову відчути себе жінкою і врятувати свій шлюб.

"Я не знаю, що таке бути щасливою жінкою. Вся моя молодість минула у вихованні дітей. До того ж, у мене серйозне захворювання, і я навіть боюся уявити, що буде з моїми дітьми, якщо зі мною щось станеться", - каже Людмила.

"Тут унікальна ситуація, тому що людина все життя жила для своїх дітей, вона заслуговує бути щасливою", - каже експерт проекту "Поверніть мені красу", дизайнер Андре Тан.

"Якщо ми про неї не подбаємо, вона й далі буде бігати по своєму городу, поки не впаде", - погоджується з ним експерт проекту "Поверніть мені красу", психолог Олена Любченко.

А от чи вдалося "Команді порятунку" проекту, в складі якої – найкращі пластичні хірурги України Дмитро Слоссер і Ростислав Валіхновський, психолог Олена Любченко і дизайнер Андре Тан, відновити душу й тіло героїні, глядачі дізнаються вже сьогодні в проекті "Поверніть мені красу" о 22:00.