Героїня шоу "Операція краса" Наталя Павлова: "Вперше за багато років я відчула себе жінкою!"

Героїня шоу "Операція краса" Наталя Павлова: "Вперше за багато років я відчула себе жінкою!"

Героїнею другого епізоду реаліті-шоу "Операція Краса" стала Наталя Павлова з Чернігівської області.

Поділитися:

Героїнею другого епізоду реаліті-шоу "Операція Краса" стала Наталя Павлова з Чернігівської області. Все своє життя Наталя допомагає людям – вона вже більше 20ти років працює медсестрою в обласній лікарні. Пацієнти запевняють, що після іі перев'язок рани загоювались вдвічі швидше. Проте, на жаль, своїм власним проблемам вона не могла дати ради. Ще у школі однолітки почали дражнити її "довгоносиком", а з віком недоліків тільки побільшало – з'явилась зайва вага та зморшки…

Після кастингу Наталя поїхала в одну з кращих пластичних клінік Ізраїлю. Однак, до останньої митті не могла повірити, що стала учасницею реаліті-шоу: "Я дуже сподівалася, що мене оберуть серед інших претендентів, але змогла повірити, що це все відбувається насправді, тільки коли зійшла із трапу літака".

Один з провідних хірургів Європи, Роні Масконе, поставив собі за мету перетворити Наталю на привабливу та впевнену у собі жінку і дати їй можливість насолоджуватись повноцінним життям. Під час екстремального перевтілення Наталі зробили близько 10 операцій. Після цього з нею працювали дієтолог, стоматолог, фітнес-тренер, стиліст, перукар та косметолог.. Окрім того, Наталя щодня займалась оздоровчою фізкультурою та плаванням.

Слід додати, що справжнім потрясінням для Наталі стало відвідування Ієрусалиму. "Я віруюча людина і все життя мріяла на власні очі побачити Храм Гробу Господнього та Стіну Плачу. Якби не участь у проекті, можливо, що я ніколи б не змогла відвідати Святі Місця" - ділиться своїми враженнями учасниця шоу "Операція Краса".

Зовнішні зміни Наталі були настільки кардинальними, що під час фінальної зустрічі її не впізнала власна дочка. "Дочка була настільки приголомшена моєю новою зовнішністю, що з початку, навіть, не впізнала мене. А вже трохи пізніше вона торкалась мого обличчя, ніби перевіряючи його справжність" - зізнається Наталя.

Відповідаючи на питання, чи задоволена вона результатом, учасниця зізналась, що він перевершив всі її очікування. "Вперше за багато років я відчула себе жінкою, на мене стали звертати увагу чоловіки. Я задоволена собою і відчуваю, що людям приємно і цікаво зі мною спілкуватися. Тепер я насолоджуюсь життям!" - не стримує емоцій Наталя Павлова.

Побачити неймовірне перевтілення Наталі глядачі зможуть вже цієї суботи, 26 травня о 20:00 на каналі "1+1".