"Гламурній" Анастасії Заворотнюк довелося стати посудомийкою і слюсарем

"Гламурній" Анастасії Заворотнюк довелося стати посудомийкою і слюсарем

2 червня на "1+1" страртує мелодрама "Я більше не боюся"

Поділитися:

Уже 2 червня на "1+1" стартує серіал "Я більше не боюся", головну роль у якому виконала Анастасія Заворотнюк. У цій мелодрамі відома акторка продемонструвала, що їй під силу грати не тільки  гламурних панянок на підборах, а й звичайних жінок із непростою долею. Режисер стрічки Ілля Максимов розповів kp.ru, чому Заворотнюк постане в кадрі не такою, як її звикли бачити.

"Наша історія про жінку Віру, яка скочується соціальними сходами й при цьому стає душевно світлішою і багатшою. Життєві труднощі, з якими вона зіткнулася, не могли не відобразитися на її зовнішності. Тому ми відійшли від гламурного образу, в якому на екранах часто з'являється Настя. У нас вона знімалася майже без косметики й укладок. І в кадрі ходила в звичайних сукнях і джинсах. Для вбрання Віри костюмери використовували просту тканину", - розповів режисер.

Знімальна група серіалу "Я більше не боюся" раніше не працювала із Заворотнюк і була здивована, що без жодних зусиль відшукала спільну мову з акторкою.

"У неї якось правильно душа влаштована, поруч із нею комфортно. І вона, звісно ж, професіонал", - сказав Максимов.

За сценарієм героїня Заворотнюк виховує двох дітей і водночас намагається влаштуватися бодай на якусь роботу. Тож ми побачимо Настю у ролі посудомийки, офіціантки і навіть слюсаря на заводі.

Для контрасту героїню Анастасії відрядять зніматися у кіно, де вона зіграє невелику роль княгині.

"Ось тут Настя постане в повній красі. Сцену знімали на натурі. Коли привели скакуна, вона хвацько застрибнула в сідло. І мечем легко розмахувала – певно, далася взнаки участь у складних трюкових сценах у бойовику "Код апокаліпсиса", - вважає режисер.

Дивіться серіал "Я більше не боюся" з 2 червня о 21.10 на "1+1".