Глядачі обрали "Голос країни 5"

Глядачі обрали "Голос країни 5"

Із сотень голосів до суперфіналу дісталися лише четверо, але переможцем став лише один. 

Поділитися:

Півроку разом з усією країною ми чекали на цю подію. Із сотень голосів до суперфіналу дісталися четверо - Андрій Лучанко, Антон Копитін, Євген Толочний та єдина дівчина на проекті Тетяна Решетняк. 

Спершу учасники заспівали сольні пісні, які ретельно готували весь тиждень. Відкрив суперфінал секс-символ "Голосу Країни", який не втомлюється доводити: велика сцена – його покликання, а рок – його стихія. Потужне виконання "What you want from me" від Євгена Толочного стане частиною історії шоу. 

Шкільний вчитель англійської з Тернополя, який закохав у себе мільйони дорослих, обрав для суперфіналу пісню "Counting stars". Андрій Лучанко своїм виконанням довів, що ніякі терни не зупинять його на шляху до зірок!  

Минулого року під час вибору наосліп до неї не повернувся жоден тренер, а тепер вона - у суперфіналі! Тетяна Решетняк змусила тріпотіти глядацькі серця та розчулила свого тренера до сліз піснею "Свіча" Оксани Білозір. 

Вільний духом Антон Копитін із Донецька у супефіналі приміряв на себе роль "доброго Дарта Вейдера" та заспівав "I Want To Break Free".  

На жаль, після першого етапу проект назавжди залишив один із них – підопічний Олександра Пономарьова Євген Толочний.

У другому етапі шоу тренери співали в дуеті зі своїми підопічними. Тетяна Решетняк і Потап разом виконали "Минає день, минає ніч".

Наставниця допомогла йому розпочати нове життя  після того, як війна забрала все. Її віра була такою переконливою, що мільйони українців повірили в Антона Копитіна та проголосували за нього на першому етапі. Разом з Тіною Кароль він заспівав "Материнську любов", присвятивши її мамі у залі та дружині, яка чекала його вдома. 

Святослав Вакарчук та Андрій Лучанко роблять українське модним. Вони два герої нашого часу. З подвійною силою вони заспівали для України пісню "Черемшина", яка давно стала народною. 

Після другого етапу із мрією стати "Голосом країни" назавжди попрощався підопічний Святослава Вакарчука Андрій Лучанко. 

Під час третього, вирішального етапу Тетяна Решетняк заспівала зворушливу колискову Ніни Матвієнко "Зорі", а Антон Копитін – "Два кольори". Кожен зробив все, що міг, щоб назавжди залишитися в історії нашого шоу, проте переможцем може стати тільки один.  Ще до оголошення результатів голосування, тренер Тіна Кароль вирішила зробити сюрприз своєму подопічному. Багатодітний тато Антону Копитіну втратив власне житло і живе в Києві, у дуже непростих умовах. Наставниця вирішила це змінити і зробила співаку щедрий та зворушливий подарунок -  квартиру в українські столиці. Але, як виявилося, це був тільки початок тріумфу хлопця у цей вечір. Саме його глядачі назвали переможцем п'ятого сезону шоу "Голос країни"!

Якщо ви хочете так само, як і Антон, втілити мрію у життя та стати героєм для мільйонів українців – зробіть сміливий вчинок, прийдіть на кастинг 6-го сезону "Голосу Країни". Він вже розпочався!