"Голос. Діти" стартує вже цієї неділі!

"Голос. Діти" стартує вже цієї неділі!

У першому епізоді глядачі "1+1" побачать 11-річну вокалістку з унікальним оперним голосом.

Поділитися:

У першому епізоді глядачі "1+1" побачать 11-річну вокалістку з унікальним оперним голосом.

У неділю в ефірі "1+1" стартує найочікуваніший вокальний проект "Голос. Діти". Вже завтра глядачі дізнаються імена перших вокалістів, які зуміли своїм голосом підкорити зіркових тренерів - Тіну Кароль, Олега Скрипку та LOBODA.

Шоу розпочнеться з етапу "сліпих" прослуховувань, коли зіркові наставники набирають собі команди, сидячи спиною до сцени і орієнтуючись виключно на голос вокаліста. Якщо тренер готовий працювати з цим голосом далі, він обертає крісло до сцени. У разі, коли до вокаліста повернулись два або три тренери, той сам вирішує, в чию команду піти.

- "Голос. Діти" - це не дитяча передача, - говорить продюсер проекту Ірина Іонова. - Це дорослий конкурс з дуже дорослими умовами, просто вік артистів незвичний для глядача.

Вже цієї неділі глядачі "1+1" почують, як 11-річна вокалістка виконує партію, що під силу лише одній людині - відомій опернії співачці Вікторії Лук'янець! Завтра семирічний "Гарік Сукачов" та 10-річний "Паваротті" змусять танцювати зіркових тренерів, 13-річні співачки заряджатимуть зал популярними рок-композиціями, а найменша вокалістка з першої ноти розчулить серце Тіни Кароль.

Готуйтеся до яскравих і щирих емоцій! Готуйте носові хустки, адже навіть зіркові тренери проекту не стримують своїх сліз. Ви почуєте, як співають наші учасники, і не повірите своїм очам!

Всього в "сліпих" прослуховуваннях взяли участь 100 дітей віком від 6 до 14 років, відібраних музичним продюсером проекту "Голос. Діти" Костянтином Меладзе.

Ведучі шоу – Андрій Доманський та Катя Осадча.

__________________________________________________________________

"Голос. Діти"- українська адаптація популярного формату The Voice Kids (Talpa, Голландія). Україна стала першою країною, адаптованих The Voice Kids.

Переможець шоу отримає престижну нагороду - курс навчання вLA Music Academy.

"Голос. Діти" звучить по неділях о 20:15 на "1 +1".

"Голос. Дети", VKontakte, Facebook, Twitter, YouTube, 3G-репортер.