Бренд-войс "1+1" Євген Сінчуков розповів, як ледь не потрапив в аварію через Віктора Януковича

Бренд-войс "1+1" Євген Сінчуков розповів, як ледь не потрапив в аварію через Віктора Януковича

Бренд-войс каналу розповів, як йому працюється в різних амплуа

Поділитися:

Щодня у ефірі "1+1" глядачі чують голос, який запрошує їх до перегляду улюблених програм, фільмів чи серіалів. Анонси усього, що транслюється на каналі, озвучує харизматичний диктор і актор Євген Сінчуков. До речі, саме його голосом говорить персонаж Віктора Януковича у мультфільмі "Сказочная Русь". Сьогодні Євген завітав до "Сніданку з "1+1", де розповів, як йому працюється в різних амплуа і згадав курйози, пов'язані з роллю екс-президента.

"Після озвучування однієї із серій я з двома звукорежисерами мало не потрапив у аварію. Ми сіли в таксі, жартували і я, не вийшовши з образу, сказав голосом Януковича: "Ну що, рєбята, куда ми щас єдєм?". Таксист чи то від здивування, чи то від переляку ледве втримав кермо. Відтоді я намагаюся не зловживати голосом колишнього гаранта", - розповів Сінчуков.

У студії ранкового шоу Євген продемонстрував, що вміє пародіювати не тільки Віктора Януковича, а й багатьох відомих акторів.

"У мене маса голосів. Це моє професійне захоплення. Я ще в дитинстві зрозумів, що у мене є до цього здібності", - розповів гість Анатолію Анатолічу і Марині Леончук.

Окрім того, Сінчуков зізнався ведучим, що легко вживається у нові образи й ніколи не втомлюється перевтілюватися.

"Я навіть вдома до цього вдаються, але мої домочадці, мабуть, втомилися. Уже навіть не сміються", - пожартував Сінчуков.

Більше про роботу бренд-войсу каналу "1+1" дізнавайтеся у сюжеті: