Голос країни-12: всі виступи другого епізоду "Нокаутів" (відео)

Голос країни: всі виступи другого епізоду Нокаутів за 13 листопада — відео

12 сезон шоу "Голос країни": дивіться, як співали учасники другого епізоду етапу "Ноукатів".

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі ТЕТ в ефірі – прем’єра другого епізоду “Нокаутів” наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. За ініціативи народного тренера та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів повернувся, щоб нагадати про талант української нації та піснею підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українським захисникам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійна ініціатива на "Голосі країни-12": долучайтеся до збору на аерозасоби для розвідки

У продовженні сезону оголошена благодійна мета — під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ.  "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи першого епізоду "Нокаутів" (відео)

Команда Потапа 

Павло Нажига 

Він займався кікбоксингом і танцями, виховує двох дітей, а також неймовірно співає - на сцені “Голосу країни-12” Павло Нажига. За рішенням Потапа, Павло зайняв перше крісло. 

Валерія Бутурліна 

Викладачка із вокалу Валерія Бутурліна вийшла на сцену із піснею “I Kissed A Girl”. Виконавиця зайняла другий стілець у команді Потапа. 

Gera Gerc 

Радіоведучий, репер та волонтер Gera Gerc в ефірі нокаутів презентував свою пісню. Але Потап вирішив не садити Gera Gerc на жодне із крісел. На жаль, хлопець покинув проєкт. 

Наталія Бурик 

Виконавиця Наталія Бурик вийшла на сцену “Голосу країни” із піснею “Somebody to love”. Її енергетика приголомшила і тренерів, і глядачів. Дівчина зайняла друге крісло у команді Потапа. 

Єрназар Жубан 

Виконавець із Казахстану Єрназар Жубан заспівав хіт Джамали - 1994. Хлопець зайняв другий стілець. Таким чином, Валерія покинула проєкт. 

Михайло Герасимчук

Михайло заспівав пісню для всіх закоханих українців, які не втрачають почуття під час війни. Потап попросив хлопця зайняти третє місце. Наталія Бурик залишила проєкт. 

Ярослав Кайда 

Драйвовий виступ Ярослава Кайди оцінили всі. Потап запросив хлопця на третє крісло. Михайло Герасимчук залишив проєкт. 

Василь Палюх

Василь вийшов на сцену із піснею “Unbreak My Heart”. Реакція публіки була захопливою. Потап запропонував хлопцю друге крісло. 

Карина Столаба 

Екс-фіналістка “Голосу. Діти” та дев’ята учасниця у команді Потапа завершує нокаути свого тренера. Карина пройшла у фінал, тому Єрназар Жубан покинув “Голос країни”. 

Команда Олі Полякової

Марта Ліпчей

Співачка на весіллях Ужгорода Марта Ліпчей виконала попуррі із народних карпатських пісень. Дівчина зайняла перше крісло у команді Олі Полякової.

Віктор Кирилов

Вуличний музикант Віктор Кирилов вразив глядачів чуйним вступом. Оля Полякова теж оцінила виступ хлопця і запросила його зайняти другий стілець.

Юлія Войтко 

Фанатка Олі Полякової з Одеси - Юлія Войтко виступила із піснею “Фантастична жінка”. Дівчина зайняла третє місце у команді Олі Полякової. 

Марія Квітка 

Збирачка фольклору та стилістка Марія Квітка вийшла на сцену “Голосу країни-12” із піснею “Zombie”. Дівчина сіла на другий стілець. На жаль, Юлія Войтко покинула проєкт. 

Марія Сур

Школярка із Запоріжжя Марія Сур, яку Оля Полякова врятувала з команди Наді Дорофєєвої, заспівала у нокаутах “Голосу країни-12” — "Show me how your burlesque". Дівчина зайняла перше місце. У результаті Віктор Кирилов покинув співочий проєкт. 

Сабіна Сафарлі 

Сабіна Сафарлі вразила тренерів своїми вокальними здібностями і зайняла друге місце. Марія Квітка отримала ще одну можливість проявити себе у фіналі у команді "Другий шанс".

Сергій Соловйов

Електрик із Запоріжжя Сергій Соловйов виконав пісню “You” і зайняв перше крісло. Марта Ліпчей потрапила у команду “Другий шанс”. 

Олена Чукаленко

Співачка ромського народу Олена Чукаленко з Києва приємно здивувала всіх своїм виступом і зайняла перше місце у команді Олі Полякової. На жаль, Сабіна Сафарлі залишила проєкт. 

Дімаш Даулєтов 

Дімаш Даулєтов із Казахстану завершив нокаути “Голосу країни-12” із піснею “Намалюю тобі зорі”. Оля Полякова посадила його на перше місце. Таким чином, Марія Сур покинула проєкт. 

Новини по темі