"Голос країни" чи "Х-фактор": обери улюбленого вокаліста зі збірних двох шоу

"Голос країни" чи "Х-фактор": обери улюбленого вокаліста зі збірних двох шоу

Нещодавно у прямому ефірі шоу "Голос країни" телеканал 1+1 запропонував збірній вокального шоу "Х-фактор" провести двобій наших вокалістів, щоб глядач голосуванням обрав улюбленого учасника однієї із збірних.

Поділитися:

Нещодавно у прямому ефірі шоу "Голос країни" телеканал 1+1 запропонував збірній вокального шоу "Х-фактор" провести двобій наших вокалістів, щоб глядач голосуванням обрав улюбленого учасника однієї із збірних. На жаль, наживо таке змагання поки що відбутися не може, тому ми вирішили провести його он-лайн.

На сторінці голосування ви зможете продивитися 10-тки відео найпопулярніших вокалістів обох шоу. Ми обрали саме цих співаків тому, що їхні виступи зібрали найбільшу кількість переглядів у Інтернеті.

Ви можете проголосувати за одного вокаліста із двадцяти. Ваш голос буде враховано до загальної кількості балів збірної, до якої належить обраний вами вокаліст, а також до його персональної статистики. Таким чином ми дізнаємося не лише, яку збірну - "Голосу країни" чи "Х-фактора" - обрали користувачі Internet, але й визначимо рейтинг популярності 20 найкращих вокалістів.

Голосування розпочинається 10 травня 2012 року та триватиме 10 днів. ГОЛОСУЙТЕ ТУТ!