"Голос країни": Гвердцителі повертається, а у Лазарєва конфлікт із учасником

"Голос країни": Гвердцителі повертається, а у Лазарєва конфлікт із учасником

Напередодні прямого ефіру тренери зіткнулися з несподіваними проблемами

Поділитися:

Уже цієї неділі 16 чвертьфіналістів "Голосу країни. Перезавантаження" вперше вийдуть на велику сцену в прямому ефірі.

Тренери проекту Святослав Вакарчук, Тамара Гвердцителі, Ані Лорак та Сергій Лазарєв провели останні репетиції з підопічними перед недільним ефіром.

"Завдання-мінімум – сподобатися мільйонам, – говорить Сергій Лазарєв. – Етап прямих ефірів найвідповідальніший. Тут багато залежить від телеглядачів. Учасники пройшли великий шлях, і тепер час демонструвати, чому вони навчилися".

На репетиції у Сергія Лазарєва несподівано виник конфлікт з його підопічним, В'ячеславом Рибіковим.

Рибіков мене радував завжди. До сьогоднішнього дня. Славік пройшов на конкурс "Нова хвиля" від України, можливо, це його розслабило. Я не люблю, коли на репетиціях немає ініціативи, немає завзяття.

Але В'ячеслав запевняє, що всьому виною сильне хвилювання перед відповідальним ефіром. "Я дуже сильно нервуюся, і це мене сковує", – пояснив учасник.

А Леонардо Ободеяке, який ще до проекту став зіркою Інтернету завдяки проникливому виконанню пісень "Океану Ельзи", на репетицію з кумиром не з'явився. "Це його вибір. Судячи з усього, у нього дійсно були важливі справи", – прокоментував ситуацію Вакарчук.

Святослав Вакарчук зізнався, що хоче вичавити максимум зі своїх фіналістів, але експериментувати на першому ефірі не стане:

"Я вчу своїх конкурсантів завжди бути безпосередніми, бути самими собою. Перший прямий ефір – не місце для експериментів. А з двома учасниками, які пройдуть далі, ми обов'язково поекспериментуємо", – говорить тренер.

Крім того, Святослав Вакарчук зізнався, що шкодує про те, що довелося попрощатися з деякими учасниками.

"Довелося вигнати багатьох сильних вокалістів. Наприклад, я переживаю через те, що пішли Діляра і Брія. Я дуже жалкую про це, але такий формат". До слова, співак у своєму твіттері подякував всій команді за зворушливе привітання з днем народження.

Тамара Гвердцителі, якій довелося пропустити "Нокаути" через погане самопочуття, рада знову повернутися до репетицій зі своїми підопічними.

"Той контакт, який існує вже між нами, дуже дорогого коштує. Коли я захворіла і змушена була пропустити "Нокаути", ми спілкувалися по скайпу. Як тільки я їх побачила, коли вони стали наспівувати мені пісні, які збиралися виконати, я навіть забула, що мені недобре!", – зізналася співачка.

Ані Лорак вірить, що переможець знаходиться саме в її команді.

"Я вважаю, що у мене найсильніша команда. Всі мої учасники – дуже харизматичні, яскраві, талановиті особистості. Я сказала їм, що коли вони будуть співати на сцені, з ними буде співати частинка мене. Дуже хочеться, щоб вони виправдали мою віру в них, і нехай переможе найсильніший", – говорить Ані Лорак.

Під час першого прямого ефіру телеглядачі побачать 16 незабутніх виступів, до яких учасників готують кращі музиканти, продюсери і стилісти. Для прямих ефірів буде сконструйована нова дворівнева сцена, а виступ кожного учасника буде супроводжуватися яскравою постановкою.

Також починає роботу редрум. Тут встановлять великий екран, де ведучий Анатолій Анатоліч буде стежити за реакцією користувачів в Інтернеті. Найвідданіші шанувальники проекту, які викладуть фото за хештегом #goloskrainy, можуть не тільки потрапити на екрани редрума під час прямої трансляції, але й отримати квиток на наступний прямий ефір.

Нагадаємо, перший прямий ефір шоу "Голос країни. Перезавантаження"відбудеться вже цієї неділі, 18 травня, о 21:00 на каналі"1+1". За його результатами з 16 учасників лише половина пройде до півфіналу.

У кожній команді одного півфіналіста оберуть глядачі шляхом голосування. Ще по одному учаснику наступного прямого ефіру виберуть самі тренери.

Правила глядацького голосування буде оголошено в прямому ефірі.