"Голос країни": Скрипка взяв ковбоя, а Вакарчук зламав кнопку

"Голос країни": Скрипка взяв ковбоя, а Вакарчук зламав кнопку

Перший ефір шоу "Голос країни. Все по-чесному" виявився багатим на емоції та особливих учасників.

Поділитися:

Шоу "Голос країни. Все по-чесному" розпочато! Зіркові тренери, сидячи спиною до сцени, обрали перших вокалістів до своїх команд, причому найбільше учасників опинилися в команді Олександра Пономарьова.

А ще цей ефір запам'ятався тим, що Святослав Вакарчук зламав кнопку на своєму тренерському кріслі, а Олег Скрипка взяв до команди справжнього ковбоя з Техасу.

"ГОЛОС КРАЇНИ. ВСЕ ПО-ЧЕСНОМУ": ДИВІТЬСЯ ВІДЕО УСІХ ВИСТУПІВ

Отож, у команді Пономарьова вже четверо вокалістів. Саме Олександр повернувся на голос 29-річного Олексія Шпортька, коли інші тренери не наважувалися натиснути кнопки. Виявилося, що Пономарьов обрав не просто співака, а досвідченого артиста з власним репертуаром та кліпами, і до того ж сина народного артиста України. Отримати такого підопічного – серйозний виклик для тренера.

Зате від львів'янки Ірени Карської – володарки фантастичного голосу! – Пономарьов одразу отримав кілька порад щодо власного іміджу. Стиліст за освітою, Ірена порекомендувала новообраному тренеру повернутися до більш романтичного образу. Натомість він пообіцяв жінці прогулянку на мотоциклі.

Також цього вечора в команду Олександра пішли харків'янин Юрій Камбарян, котрий мріє про оперу, та поки що наймолодша учасниця команди Наталія Ісаченко.

Здобуток Тіни Кароль – двоє вокалістів. Вона обрала до своєї команди москвичку Анастасію Александріну та тернопільчанина Тараса Мельника. Причому, якщо за дівчину довелося сперечатися лише з Олегом Скрипкою, то до Тараса повернулися усі чотири тренери. Від радості хлопець навіть сів на сцені. Зате тренери не розгубилися - попросили хлопця запсівати ще щось і заходилися танцювати.

Правда, під кінець вечора відбулася ще одна тренерська битва. І цього разу перемога дісталася Святославу Вакарчуку. Усі четверо тренерів повернулися до киянки Вікторії Олізе. Саме тоді Вакарчук і зламав декорації. Він з таким ентузіазмом натиснув на власну кнопку, що та підлетіла високо вгору.

І ще одна дівчина полонила серце Вакарчука – 26-річна Марина Маковій. Він єдиний з усіх тренерів повернувся на її голос.

Але в кого був точно особливий вечір, то це в Олега Скрипки. Спочатку Олег виграв дуель за 58-річного Рендалла Грегорі – мандрівного співака, який приїхав до України з самого Техасу (США). Як справжній ковбой, той співав під гітару, та й вигляд мав відповідний. Коли Скрипка побачив, до кого повернувся, радів, як дитина.

А вже через кілька виступів Олег і Тіна натиснули свої кнопки під час виступу киянки Вікторії Корженок. Так-так, саме тієї Вікторії, яка кілька років тому стала переможницею вокального шоу "Суперзірка" на каналі 1+1. Нині Вікторія викладає в Інституті музики ім. Глієра. Чи буде участь у "Голосі країни" такою ж переможною? Тепер це клопіт Олега Скрипки, якого Вікторія обрала своїм тренером.

Вже наступної неділі, 17 березня, в ефірі 1+1 тренери "Голосу країни" знову робитимуть вибір. Нагадаємо, за правилами шоу, вони мають взяти до своїх команд по 14 учасників. Дивіться "Голос країни" о 20:15 по телевізору, або в Інтернеті онлайн на офіційному сайті проекту. Все буде по-чесному!