"Голос країни. Все по-чесному": до кого піде остання учасниця ефіру?

"Голос країни. Все по-чесному": до кого піде остання учасниця ефіру?

Дівчина, яка виступала останньою, змусила розвернутися усіх чотирьох тренерів. Яким буде її вибір?

Поділитися:

Зіркові тренери "Голосу країни" продовжують відбирати учасників до своїх команд. У неділю 31 березня глядачі побачили, як Олександр Пономарьов взяв до своєї "збірної" двох вокалісток, Олег Скрипка "завербував" трьох учасників, Тіна Кароль – одного, а Святослав Вакарчук – двох.

Доля ще однієї дівчини залишається невідомою. Це 25-річна Людмила Мовчан, до якої розвернулися усі чотири крісла! Причому Тіна та Святослав помінялися місцями та натиснули кнопки один за одного. Люда виступала останньою цього вечора, і такий шалений успіх став для неї повною несподіванкою. Кого обере дівчина? Когось з тренерів-рокерів, які близькі їй по духу? Чи, може, віддасть перевагу Олександру або єдиній жінці у тренерському складі?

Про це ми дізнаємося вже наступної неділі!

А поки що про те, як розвивалися події цього ефіру. Олег Скрипка обрав безпрограшну тактику – він робить так, аби уникати тренерських боїв, і це йому вдається якнайкраще. Так, Олег єдиний з усіх тренерів повернувся до житомирянина Артема Кондратюка, який працює викладачем у музичній школі, а також до юної Вероніки Дорош, котра запам'яталася глядачам своїм вогняно-рудим волоссям.

Проте одного разу тренерської дуелі все ж не вдалося уникнути. Але в боротьбі з Тіною Кароль за луганчанина з класичним вокалом Сергія Чуйкова тренер знайшов залізні аргументи. Перемога – на рахунку Олега.

Зате Олександр Пономарьов продовжує набирати до команди дівчат. Зіркові тренери вже жартували з приводу того, що Олександр якимось дивним чином відчуває, коли на сцені справжня красуня. Цього вечора він забрав русяву Антоніну Наконечну та брюнетку Ольгу Богатиренко. Причому за Тоню йому також довелося змагатися з Тіною Кароль.

Сама ж Тіна натискала кнопку багато разів. Однак удачу це принесло всього один раз – тренер забрала до своєї команди запальну Анну Тиху. А от в інших випадках Тіні не щастило.

Автослюсар з Луганської області Дмитро Бабак та досвідчений співак з Києва Лев Ременєв обрали команду Вакарчука.

Нагадаємо, всього в команді кожного зіркового тренера має бути 14 учасників. Чи встигнуть вони зробити свій вибір? Адже часу залишилося зовсім небагато. Наступний ефір шоу "Голос країни. Все по-чесному" дивіться у неділю 7 квітня на каналі 1+1. Початок – о 20:15.