"Голос країни" замінить українцям "Євробачення"

"Голос країни" замінить українцям "Євробачення"

Сьогодні у гості до "Сніданку з 1+1" завітали ведучі прямих ефірів Ольга Фреймут та Юрій Горбунов.

Поділитися:

Сьогодні у гості до "Сніданку з 1+1" завітали ведучі прямих ефірів "Голосу країни": Ольга Фреймут та її новий співведучий Юрій Горбунов.

Ольга з Юрієм вже не вперше працюватимуть пліч о пліч: "Ми вели багато заходів разом і Юра не раз демонстрував англійську витриманість і манери джентльмена. Якось я вийшла на сцену без сценарію і Юра люб'язно поділився зі мною своїм" - пригадує Ольга і підкреслює, що Юрійне раз підставляв їй своє сильне плече у найвідповідальніших робочих моментах.

Ольга, яка провела усі ефіри проекту, та, як ніхто інший, знає історії усіх учасників шоу,  відмітила яскравість цьогорічного кастингу і унікальність кожного з чвертьфіналістів: "Я  дуже полюбила всіх учасників "Голосу країни",  кожен з них вартий перемоги".

Учасники "Голосу країни"-5  не просто талановиті, у них ще й надзвичайно цікаві життєві історії: "Хтось викладає англійську мову, хтось переїхав з Донбасу і розпочинає своє життя з початку. Чудово, що "Голос країни" дає можливість людям не тільки проявити себе і продемонструвати свій талант усій країні, а й побудувати фундамент для власної музичної кар'єри". – відзначив Юрій Горбунов.

Зірковий дует привідкрив завісу сюрпризів ефіру 24 травня. Вперше в історії проекту ведучі розпочнуть  прямий ефір з висоти пташиного польоту. "Ми будеме дуже високо" - із захватом розповіла  Ольга, незважаючи на свій страх висоти.

"Оскільки це ювілейний 5-тий сезон "Голосу країни" - це  будуть найграндіозніші ефіри. Проект вразить своїм масштабом – уявіть, на сцені буде величезний екран, площею у 180 квадратних метрів! Такого ще не робили у жодному шоу на українському телебаченні. Глядацька зала, через незвичайний ажіотаж, збільшена до1000 місць, а квитки на всі три прямі ефіри було розкуплено ще на початку травня" - розповів Юрій. - "У цьому році Україна не бере участі у "Євробаченні", тому "Голос країни", я впевнений, буде достойною альтернативою, коли мільйони українців цілими сім'ями будуть збиратися навколо екранів і вболівати за своїх улюблених учасників"

Також ведучі нагадали, що 24 травня о 21:00 телеглядачі зможуть вже разом із тренерами вливати на долю учасників у проекті "Голос країни" і голосувати за них упродовж всього ефіру.