Головний матч чемпіонату України з футболу можна буде подивитися онлайн на ТСН.uа і YouTube.

Головний матч чемпіонату України з футболу можна буде подивитися онлайн на ТСН.uа і YouTube.

Пряма відеотрансляція матчу "Динамо" - "Шахтар" відбудеться в неділю, 7 квітня, о 19:15 на офіційному каналі ТСН Проспорт за адресою http://www.youtube.com/prosport , а також на сайті ТСН.uа з адресою http://prosport.tsn.ua/sp

Поділитися:

Супердербі Чемпіонату України з футболу між киянами і "гірниками" збере аншлаг на "Олімпійському", всі квитки на матч вже продані.

Якщо ви не змогли дістати заповітний "пропуск" на стадіон - не біда. Сайт ТСН.uа і Youtube дають можливість побачити футбольну битву онлайн!

Пряма відеотрансляція матчу "Динамо" - "Шахтар" відбудеться в неділю, 7 квітня, о 19:15 на офіційному каналі ТСН Проспорт за адресою http://www.youtube.com/prosport , а також на сайті ТСН.uа з адресою http://prosport.tsn.ua/sport/dinamo-shahtar-pryama-videotranslyaciya-288991.html .

"Наша стратегія просування відео в інтернеті передбачає активне співробітництво з Youtube як з майданчиком для поширення нашого контенту, - зазначив Олександр Козаченко, координатор роботи з Youtube 1+1. - Ми горді тим, що такий матч вперше буде показано на обох майданчиках і віримо в те, що це сподобається нашим користувачам. Не пропустіть головний поєдинок у чемпіонаті України!"