Гороскоп кохання та сімейних стосунків на 2022 рік: що чекає на кожен знак зодіаку

Гороскоп кохання та сімейних стосунків на 2022 рік для всіх знаків зодіаку

Що віщують зірки на Новий 2022 рік у коханні та сімейних стосунках?

Поділитися:

Гороскоп на 2022 рік: Овен

Овнам зірки у Новому році обіцяють романтику у любовних стосунках. Працюйте над зміцненням існуючих стосунків та не поспішайте під вінець. Цілком ймовірно, ви зустрінете нове кохання в 2022 році. Особисте життя сімейних Овнів не буде безхмарним, особливо це стосується Овнів-кар'єристів. Партнеру може не подобатись атмосфера вдома. Намагайтеся проводити більше часу разом, виділіть час для сімейного відпочинку. У вас може з'явитися відчуття самотності та можливий навіть переїзд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГороскоп грошей та кар'єри на 2022 рік для всіх знаків зодіаку: на кого чекає збільшення доходів, а кому доведеться змінити роботу

Гороскоп на 2022 рік: Телець

Тільцям у Новому році зірки обіцяють багато яскравих емоцій, пов'язаних із любовними стосунками. Проте, важливо заглибитися саме у існуючі відносини та розвивати їх. Можуть виникати непорозуміння з партнером, коли він намагатиметься направити вас на нові звершення. Не чиніть опір, а прислухайтеся. Для одиноких Тільців рік дуже сприятливий для початку нових стосунків. Будьте чесні та відкриті, і тоді у вас все вийде. У сімейних Тельців буде мир та злагода у стосунках. Можливе народження дитини. Особливу увагу слід привернути до себе здоров'я ваших найближчих родичів і навіть партнера. Стрес — головний ваш ворог у 2022 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2022 рік для всіх знаків зодіаку: кого очікує легкий рік, а кого — неймовірні повороти у житті?

Гороскоп на 2022 рік: Близнюки

Для одиноких Близнюків рік неоднозначний: поняття любові набудуть нового сенсу та можлива переоцінка існуючих стосунків. Для Близнюків на перше місце вийдуть підтримка та взаєморозуміння, а не гострі відчуття та яскраві емоції. Для сімейних Близнюків 2022 буде більш стабільний і спокійний. До кінця року може настати довгоочікувана вагітність. Близнюкам доведеться дуже багато часу приділяти своїй сім'ї. Можуть погіршитися стосунки з мамою чи свекрухою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСхідний гороскоп на 2022 рік: що чекає на кожен знак китайського календаря

Гороскоп на 2022 рік: Рак

Стосунки Раків у 2022 році розвиватимуться так, як вони давно мріяли. Партнер стане головною підтримкою у всіх життєвих ситуаціях. Зірки обіцяють багато романтики у Новому році. Деякі Раки можуть все ж таки відчути віддалення партнера і доведеться дуже серйозно попрацювати над стосунками. Ймовірні трансформації стосункыв, народження дітей та переїзди. Сімейні Раки більше не зможуть приховувати пригнічені раніше емоції та незгоди з партнером і саме час нарешті з'ясувати стосунки по-дорослому. Незважаючи на проблеми, зірки рекомендують бути максимально стриманими та не реагувати агресивно на оточуючих. Можлива тривала розлука із партнером через роботу. Також, можливі розбіжності зі старшими членами сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУ чому зустрічати Новий рік 2022: які кольори вибрати знакам Зодіаку

Гороскоп на 2022 рік: Лев

Леви можуть зіштовхнутися з непорозумінням у стосунках. Велика ймовірність сварок. Найчастіше ці сварки виникатимуть через відсутність уваги. У сімейних Левів будуть стабільні добрі стосунки з усіма членами сім'ї. Можуть виникнути думки про розлучення, проте зірки рекомендують не гарячкувати і дуже добре все обміркувати, тому що рішення це може бути суто емоційним. До кінця 2022 року можливі весілля і навіть поповнення у сім'ї. Рік дуже сприятливий для створення нової родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на січень 2022: що чекає на кожен знак зодіаку в першому місяці нового року?

Гороскоп на 2022 рік: Діва

Діви у 2022 році будуть оточені увагою з усіх боків, що призведе до ревнощів партнера. На тлі ревнощів можливі конфлікти. Загалом, у Дів з'явиться дуже багато шанувальників у Новому році. Найгучніші сварки можуть призвести до розставання. Найкращий рецепт здорових стосунків у 2022 році для Дів: щирість, вірність та підтримка. Самотні Діви цілком можуть знайти своє кохання. Велика ймовірність укладання шлюбу. Деякі Діви можуть тимчасово розлучитися з партнером. У житті сімейних Дів можуть виникати труднощі, проте є всі шанси їх усунути. Загалом, саме у сімейних представників знака буде благополучний рік. Можливе народження довгоочікуваної дитини. Уникайте сварок на побутові теми, приділіть більше часу зовнішньої реалізації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на січень 2022: сприятливі та несприятливі дні для зимового наведення краси

Гороскоп на 2022 рік: Терези

Терезам 2022 рік обіцяє багато можливостей у любовній сфері: від зустрічі несподіваного партнера до зміни статусу ваших стосунків. Терезам доведеться йти на компроміси з партнером, щоб зберегти стосунки. Можливе невдоволення партнера щодо статусу вашої реалізації у соціумі чи небажання вирішувати побутові питання. Важливо навчитися домовлятися і не приймати імпульсивних рішень. Можливі розбіжності у парах, які перебувають у тривалих стосунках: вони закінчаться або весіллям, або розлукою. Сімейним Терезам рік обіцяє багато щасливих моментів.

Гороскоп на 2022 рік: Скорпіон

Любовне життя Скорпіонів у 2022 році набуде нового сенсу. Звичайно, у стосунках будуть непорозуміння та сварки, проте звичайний діалог допоможе залагодити усі питання. Не дозволяйте родичам та друзям втручатися у ваше особисте життя. Самотні Скорпіони можуть знайти свою половинку у 2022 році. Також, 2022 дуже сприятливий для початку сімейного бізнесу зі своїм партнером по шлюбу. Життя сімейних Скорпіонів зміниться на краще. З'явиться можливість розширення, переїзду та ремонту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магнітні бурі на січень 2022: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів

Гороскоп на 2022 рік: Стрілець

Стрільцям бажано тримати емоції під контролем, якщо дії партнера не відповідатимуть їхнім уявленням. Ймовірні дрібні сварки, які легко можна вирішити шляхом щирих розмов. Цей рік навчить Стрільців краще розуміти свого партнера та привнесе нові фарби у стосунки. Для сімейних Стрільців 2022 буде дуже сприятливий. Можливі далекі подорожі, які допоможуть згуртувати та зміцнити стосунки.

Гороскоп на 2022 рік: Козеріг

2022 обіцяє багато романтики для Козерогів. Можливий початок нових стосунків і це той випадок, коли вони можуть стати дуже вдалими. Козероги, які вже перебувають у стосунках, пройдуть перевірку часом та навчаться вирішувати конфлікти у парі. Для деяких пар цей рік закінчиться весіллям. Сімейні Козероги у Новому році будуть дуже щасливі. Уникайте розбіжностей із партнером та пам'ятайте – ваш партнер – ваша єдина щира підтримка протягом цього року. Можливе народження дитини. Необхідно знайти баланс між роботою та стосунками, це допоможе уникнути багатьох конфліктів. Уникайте сварок із родичами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар на січень 2022: сприятливі та несприятливі дні першого місяця нового року

Гороскоп на 2022 рік: Водолій

Стосунки Водоліїв із партнером у Новому 2022 році вийдуть на новий рівень. Представникам знаку зірки віщують досить стабільні стосунки. Звичайно, можливі непорозуміння та суперечки, проте це тільки допоможе зміцнити ваш зв'язок. Сімейним Водоліям 2022 обіцяє стабільність без сюрпризів і дуже ймовірне поповнення. Усі проблеми, що виникають, краще вирішувати за допомогою діалогу. Стережіться недоброзичливих родичів, особливо партнера. Самотні Водолії можуть зустріти другу половинку і навіть одружитися до кінця 2022 року.

Гороскоп на 2022 рік: Риби

Любовне життя Риб у 2022 році буде досить спокійним: ви будете любити і будете кохані. Самотні представники знаку зможуть знайти своє кохання. Новий рік принесе багато радості до будинку сімейних Риб. Можуть виникати часті, але короткочасні сварки, переважно через брак часу на спільний відпочинок. Загалом, 2022 рік обіцяє стабільність. Зірки радять Рибам уникати імпульсивних вчинків та необачних рішень. Зверніть увагу на здоров'я членів своєї сім'ї.

Дивіться сюжет про астрологічний прогноз Ігоря Нехаєва на 2022 рік:

Новини по темі