Гороскоп на серпень 2016 для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на серпень 2016 для всіх знаків зодіаку
Фотографія: unsplash.com

Астролог проекту Одруження наосліп Олексій Котенко розповів, чого очікувати представникам усіх знаків зодіаку від останнього місяця літа.

Поділитися:

Астролог проекту Одруження наосліп Олексій Котенко розповів представникам усіх знаків зодіаку, чого очікувати в особистому житті, як відпочивати, щоб не зашкодити здоров'ю та як досягти бажаного успіху на роботі.

Читайте також гороскоп кохання на 2016 рік та дізнавайтеся, де і коли шукати свою долю.

Олександр ДубінськийОВЕН: ГОРОСКОП НА СЕРПЕНЬ 2016

Останній місяць літа принесе приголомшливий успіх на роботі. Щоправда, доведеться докласти чимало зусиль, але винагородою будуть чудові результати. Ваші проекти отримають зелене світло, можете розраховувати на визнання у професійному середовищі, зростання популярності. Відрядження, які дуже вірогідні в цей період, минуть без ускладнень і труднощів.

Десь наприкінці місяця може підвернутись вигідна робота, де ви матимете змогу проявити себе з найкращого боку. Ваші працьовитість і старанність будуть високо оцінені. Безробітні Овни неодмінно знайдуть дуже вигідну вакансію. Також серйозні доходи можна очікувати від зв’язків із зарубіжжям, творчих та наукових проектів. Підприємства, пов’язані з медициною та оздоровленням, митницею і морськими перевезеннями, також принесуть відчутний прибуток.

У серпні варто бути максимально уважними в дотриманні правил і норм, інакше можуть виникнути звинувачення. В цей період краще уникати мандрівок і подорожей, якщо Овнам неможливо відмовитися від поїздки, слід подбати про страховку та бути вкрай уважними з бюрократичними питаннями. Оформлення документів, віз, декларацій тощо слід зробити або раніше, або відкласти на сприятливіший час.

Діти радуватимуть батьків-Овнів успіхами в навчанні та публічних виступах, перемогами в конкурсах і змаганнях. Стосунки між вами та дітьми зміцняться. Також у цей час можна пройти курс оздоровчих процедур, а в другій декаді серпня слід утриматися від будь-яких екстремальних розваг - вірогідні травми.

Наприкінці літа можуть з’явитися проблеми зі здоров’ям. Зміцнюйте імунітет і більше відпочивайте в спокійній обстановці на природі.

Читайте також: Гороскоп кохання на 2016 рік

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА СЕРПЕНЬ 2016

Тельцям у серпні щастить у всіх домашніх справах і сімейних питаннях. Стосунки з другою половинкою не просто зміцняться, а отримають друге дихання, ніжність і любов оселяться у вашому домі, подарують незабутні спогади про це літо.

Якщо ви ще самотні, то доленосна зустріч у другій половині місяця дуже вірогідна. Можливо, сильне почуття виникне до людини здалеку (наприклад, до іноземця), або знайомство з майбутнім партнером відбудеться в подорожі. До речі, серпень – ідеальний час для поїздок: вони виявляться дуже успішними та закладуть основу для майбутнього процвітання.

Стосунки в родині дуже хороші як з партнером, так і з батьками. Імовірно, що у вирішенні квартирного питання саме вони відіграють вирішальну роль, підтримавши Вас і порадою, і фінансами.

На роботі все розмірено, в кінці літа керівництво буде дуже прихильним до вас.

У серпні варто уникати фінансових авантюр та ризикових операцій. Можливі несподівані витрати, тому подбайте заздалегідь про те, щоб у вас про всякий випадок були відкладені гроші. У разі якоїсь неприємності партнер або найліпший друг зможе надати необхідну допомогу, взявши частину витрат на себе. Також імовірні доходи від оптової торгівлі, творчості, викладання, можливі дивіденди від великих проектів, виступів на сцені, презентацій, реклами. Найкращий період для цього - третя декада серпня. Непоганий період і для оволодіння новими знаннями та навичками, підвищення кваліфікації.

Стосунки з дітьми хороші, але на початку місяця не дозволяйте їм розваги, пов’язані з ризиком. Та й самим Тельцям слід бути уважними до здоров’я в другій половині серпня, а у травмонебезпечну другу декаду бути уважними та обережними.

Читайте також: Астропрогноз на 2016 рік

Соломія ВітвіцькаБЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП НА СЕРПЕНЬ 2016

У серпні Близнюкам пощастить у всьому, що пов’язане з роботою та кар’єрою. Взаємини в колективі будуть просто чудовими - у вас повне взаєморозуміння, підтримка і злагоджена командна робота, направлена на досягнення результату. Можна очікувати, що Ви займете керівну вакансію з прекрасним соцпакетом, отримаєте підвищення на посаді.

Наталія МосейчукКерівникам зірки радять сміливо набирати команду однодумців: нові кадри виявляться відповідальними, підприємливими та працьовитими. Безробітним саме час шукати вигідну роботу.

Але конфлікти з керівництвом цілком можливі, тому вам слід виявити вроджену гнучкість і такт.

Оскільки роботі ви приділятимете занадто багато часу і сил, на домашні турботи часу може зовсім не лишитися. Це може призвести до конфліктів з партнером. Щоб покращити ситуацію в сім’ї, намагайтеся бути більш ніжними до другої половинки. Уникайте конфронтацій з батьками партнера.

Зараз саме час звернути увагу на транспортний засіб - можна вдало купити машину. А якщо коштів не вистачатиме, можуть допомогти рідні - ваш батько, партнер або брат/сестра. Імовірно, що ви отримаєте матеріальну допомогу на роботі, вам видадуть премію чи запропонують безпроцентну позику.

Дмитро КомаровУспішний час для інтелектуальної творчості, у вас може з’явитися оригінальна ідея. У другій декаді серпня пощастить зробити велике придбання в дім (наприклад, дорогу побутову техніку або меблі), отримати вигідну пропозицію щодо нерухомості.

Здоров’я в цілому залишає бажати кращого в серпні, але ймовірність травм низька. Не переохолоджуйтеся в спекотні літні дні.

РАК: ГОРОСКОП НА СЕРПЕНЬ 2016

Раки можуть розраховувати на великий прибуток у серпні. Початок місяця - вдалий час для початку власної справи та успішних інвестицій, вигідних відсотків за депозитами, доходів від виробництва або початку своєї справи. Також можете розраховувати на доходи від співавторства, культурних заходів та подій, пов’язаних з мистецтвом.

Успіх чекає на тих Раків, чия діяльність пов’язана з публічними виступами: викладачів вузів, консультантів, акторів, рекламних агентів тощо. Слід використовувати цей сприятливий період для турне і поїздок, а саме виступів на спортивних змаганнях, музичних або інших творчих конкурсах.

Друга декада серпня – занурення в любовну пригоду, романтичні стосунки з іноземцем або незнайомцем, зустріч з яким відбудеться в подорожі, далеко від дому. Легке захоплення може швидко перерости в сильне почуття. Приємно, що серпневі поїздки складуться у Раків дуже сприятливо, принесуть і користь, і задоволення.

Батьки-Раки переживатимуть хвилини гордості за свою дитину, яка порадує високими досягненнями в спорті або творчості.

Варто остерігатися великих і серйозних неприємностей на роботі. Є небезпека виникнення скандалів на службі, в яких буде з’ясовуватися, хто винен у проблемі, що виникла. Така нервова атмосфера не сприяє плідній роботі. Можливо, доведеться часто їздити у відрядження, терміново вирішувати питання. Хтось із керівництва спробує звинуватити вас у непрофесіоналізмі, службовій недбалості. Тому в серпні слід проявити властиву вам відповідальність, ретельність і працьовитість, щоб уникнути неприємностей і безпідставних претензій.

Зверніть увагу на авто, може знадобитися ремонт. У третій декаді не залишайте автомобіль без нагляду, лише на стоянці, що охороняється, і без цінних речей всередині.

Період є ідеальним для спілкування з друзями і найближчим оточенням, дружніх вечірок на природі, біля води. Також непогано зайнятися самоосвітою.

Подбати про своє здоров’я в серпні буде не зайвим.

Читайте також: Бізнес-гороскоп на 2016 рік

ЛЕВ: ГОРОСКОП НА СЕРПЕНЬ 2016

Леви в серпні випромінюватимуть упевненість в собі і своїх силах. Для цього з’являться всі підстави: щастя посміхнеться тим, чия діяльність пов’язана з посередницькими послугами, партнерськими проектами, переговорами. Талант до комунікації зараз дуже важливий, можна укласти надзвичайно вигідні контракти.

Пріоритетні сфери, як і минулого місяця, - нерухомість, будинок, сім’я. Вельми вірогідна вигідна покупка або продаж квартири, будинку, дачі. Неодмінно виникне цікава пропозиція оренди (якщо ви шукаєте відповідний варіант). Гарний час для великих і дрібних придбань для дому. У серпні операції з нерухомістю (або землею) можуть принести істотний дохід. Також імовірна матеріальна допомога від батьків вашого партнера.

Оскільки в цей період ви виявите працьовитість і старанність, то до кінця літа очікуйте зростання довіри до Вас з боку керівництва. Імовірно, вам запропонують хорошу посаду. Безробітним Левам серпень обіцяє щастя в пошуках вигідної роботи.

Варто утриматися від гри на біржі, фінансових авантюр, оскільки вірогідні дуже великі втрати. У серпні існує загроза великих витрат на дітей, а також на хобі та розваги. Зважте усі ризики, порадьтеся з близькими, щоб потім не було сварок.

Стосунки з дітьми у другій половині місяця складатимуться гармонійно. А для тих, хто давно мріє про малюка, саме час взятися за реалізацію цих планів.

Кінець літа може піднести неприємні сюрпризи зі здоров’ям. Тож не переохолоджуйтеся і не навантажуйте організм у спеку.

Алла МазурДІВА: ГОРОСКОП НА СЕРПЕНЬ 2016

Оптимізму та життєрадісності Дів у серпні можна лише позаздрити. Позитив викликатиме симпатію у друзів і колег. Зірки радять проявити ініціативу у вирішенні фінансових питань. Ефективними також виявляться презентації. У кар’єрі не слід розраховувати на миттєві результати, але Ви створите хороший заділ на майбутнє.

Варто серйозно поставитися до питань партнерства та родини – проявіть властиву вам тактовність, ввічливість і увагу. Адже інакше не уникнути конфліктів в домі і в сім’ї, зокрема з партнером. Намагайтеся відкласти вирішення житлових і домашніх питань до кращих часів. Будь-які ініціативи в цій сфері зараз мають деструктивний та конфліктний характер.

Найкращим варіантом буде консультаційна, творча діяльність. Можна приділити увагу здоров’ю та відвідати санаторій, не зайвим буде подорож у третій декаді. Порадуйте себе шопінгом - покупки будуть потрібними та вигідними. Можливі нові знайомства, поїздки в межах міста.

Стосунки з дітьми хороші, та й час для зачаття вдалий. Можна захопитися психологією, езотерикою, астрологією.

Здоров’я в серпні у більшості Дів хороше, і жодних небезпек можна не боятися.

Анатолій АнатолічТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП НА СЕРПЕНЬ 2016

Цей літній місяць принесе багатьом Терезам позитивні зміни в кар’єрі: можна розраховувати на пропозицію вигідної роботи або підвищення зарплати. Це цілком закономірно, оскільки зараз ви продемонструєте неймовірну працьовитість, відповідальність і уміння в стислі терміни виконувати поставлені завдання. Ваш ентузіазм помітить керівництво.

Серпень принесе багато сприятливих змін: у побутових питаннях (підвищення комфорту, облаштування будинку, вирішення житлових проблем) і в стосунках з дітьми. Дозвілля в колі друзів сприятиме відновленню сил після напружених трудових буднів.

Руслан СенічкінНеприємності можуть виникнути з вашим автомобілем, тому корисно провести своєчасний техогляд і ремонт. Не спокушайте шахраїв - не залишайте цінні речі в автомобілі, ставте його на стоянку.

Врахуйте, що не вся інформація, яку ви отримуватимете в серпні, достовірна, можливий навмисний обман або випадкові прикрі помилки. Терезам-підприємцям треба бути особливо обачними – вірогідні підстави, вимагання, недобросовісні дії партнерів і співробітників. Щоб попередити можливі неприємності, будьте максимально зібрані, ретельно перевіряйте всі документи.

Усамітнений відпочинок - одне з оптимальних рішень, яке вбереже від стресу, допоможе налаштуватися на потрібний лад і відновити внутрішню рівновагу. Але й далека поїздка урізноманітнить ваш серпень.

Міцне здоров’я на початку місяця може поступово погіршуватися під впливом негативних чинників. Не варто все брати близько до серця, щоб до початку осені зберегти сили та не злягти на лікарняне ліжко.

СКОРПІОН: ГОРОСКОП НА СЕРПЕНЬ 2016

Скорпіонам у серпні пощастить у питаннях, пов’язаних з виступами, презентаціями та будь-якою публічною діяльністю. Ваша вроджена привабливість, уміння керувати увагою мас проявляться зараз дуже яскраво. Ділові та організаторські здібності можна застосувати у вирішенні важливих проблем, і керівництво обов’язково оцінить отриманий результат.

У більшості Скорпіонів зміцняться стосунки в сім’ї, з їхніми батьками та батьками партнера, вони підтримають у вирішенні багатьох домашніх питань.

Останній літній місяць може вимагати значних витрат на дітей: підготовка до школи, сімейний відпочинок, подарунки та хобі стануть для бюджету досить відчутними. Намагайтеся проявити властиві Вам ощадливість і прагматизм, щоб уникнути непотрібних витрат.

Друга декада сприятлива для спілкування з друзями. В разі необхідності ви можете очікувати допомоги від своїх товаришів.

Не варто ризикувати фінансово, оскільки можливі непередбачені зміни у фінансових планах і навіть їхні зриви. Подбайте про це завчасно.

У третій декаді вам слід проявити витримку та терпіння. Обставини випробовуватимуть вас на міцність. Не будьте радикальними, не варто розривати стосунки, які будувалися протягом тривалого часу.

Здоров’я Скорпіонів порадує, сміливо займайтеся екстремальним спортом.

Юлія БорискоСТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП НА СЕРПЕНЬ 2016

Стрільцям у серпні, аби реалізувати всі честолюбні задуми, доведеться докласти чимало зусиль і подолати багато перешкод. Найкраще зосередитися на кар’єрі. Вдома комфортна психологічна обстановка, вас підтримують близькі та рідні, але не слід занадто наполягати на своїх ідеях та ініціативах, інакше рідним такий тиск не сподобається. Підтримку партнера також зможете знайти у вирішенні робочих питань.

Ви дуже енергійні та активні, честолюбні, і є шанс розраховувати на успіх у досягненні поставлених цілей. Добре складаються стосунки з керівництвом, особливо з начальником старшим за віком. На роботі вас чекає творче зростання, натхнення й підтримка з боку таємного покровителя. Проявивши себе як відповідальний і надійний працівник, ви можете отримати нову добре оплачувану посаду, зайняти керівний пост.

Якщо ж ви ще без роботи, то друга і третя декади серпня подарують привабливі пропозиції, ловіть момент.

Кінець серпня добре підійде для справ, пов’язаних з офіційними органами, держустановами.

У фінансовому плані ситуація виглядає непогано: хороший оклад, багато клієнтів, доходи від творчої діяльності, пов’язаної з освітою, зарубіжжям.

Буде не зайвим влаштувати на початку місяця шопінг. А в третій декаді можна зробити велике придбання в дім. Можливі вигідні пропозиції з нерухомості, дохід від неї.

Погане самопочуття може стати перешкодою для реалізації намічених планів, тому бережіть здоров’я.

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП НА СЕРПЕНЬ 2016

Козерогів очікує фінансове благополуччя у серпні. Ви будете надзвичайно креативними в пошуках додаткових заробітків. Хтось наважиться взяти кредит, хтось отримає великий прибуток від виробництва, інші вигідно вкладуть кошти у перспективний проект, вигідний депозит.

Кінець літа - час великих прибутків і дорогих придбань. Також вдалий час для відкриття власної справи. Якщо ідея бізнесу пов’язана з митницями, морем, лікувальними установами або дальнім зарубіжжям, то успіх і велика вигода гарантовані.

Допоможуть у вирішенні всіх ділових питань неймовірна винахідливість і спритність, які супроводжують Козерогів у цей період, а також уміння легко зав’язувати стосунки з перспективою тривалого партнерства.

Проте необхідно бути максимально уважним: в інформації, яку ви отримуватимете, можливі помилки й навмисне спотворення даних. Для періоду характерні дезінформація, плітки, інтриги. Не варто залишати без нагляду автомобіль.

У другій декаді непогано вирушити у відпустку кудись подалі від дому, у далекі країни. У подорожі ви познайомитеся з дуже цікавими людьми, може розпочатися пристрасний любовний роман з іноземцем. Фортуна прихильна до вас у поїздках.

А в третій декаді серпня на багатьох Козерогів чекає неймовірний творчий успіх, визнання, нагороди, слава, любов шанувальників. Важливі проекти будуть затверджені, можливі відрядження.

Батьків-Козерогів діти порадують своїми успіхами в спорті чи творчості.

У серпні варто дотримуватися всіх норм і правил, щоб вас не змусили платити штраф.

До кінця місяця може трохи ослабнути здоров’я, відпочиньте, полікуйтеся в санаторії.

Валентина ХамайкоВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП НА СЕРПЕНЬ 2016

Для багатьох Водоліїв завершення літа подарує кар’єрне зростання. На новій посаді ви зумієте гармонійно вписатися в ієрархічну структуру, а хороший рівень зарплати, безумовно, стане заслуженою винагородою за старанність і працьовитість. У керівництва ви користуєтеся довірою як професіонал і лояльний співробітник. А тим Водоліям, хто шукає роботу, в серпні слід активізувати зусилля, і бажаний результат не змусить себе чекати.

Водоліям-бізнесменам можна розраховувати на зростання клієнтів і хороші доходи. Вдасться порадувати себе покупкою речей для роботи/бізнесу, які підкреслять Ваш статус.

В особистих стосунках запанує душевна гармонія, вас об’єднують спільні захоплення, духовні інтереси. Ідеальний час для заручин, весіль, вінчань. Якщо ви ще без пари – озирніться навколо: доленосні зустрічі можливі в подорожах, далеких країнах або в закритих установах. Можливо, ваш новий друг і майбутній партнер виявиться творчою особистістю або духовним наставником. Але пам’ятайте, що успіх у стосунках буде повністю залежати від Вашого бажання та вміння вибудовувати їх.

Третя декада обіцяє фінансовий прибуток від нерухомості, закордонних зв’язків, творчих проектів. В серпні варто мати план Б, адже все, на що ви розраховуєте, може змінитися.

Дітям не дозволяйте екстремальних розваг у третій декаді, коли підвищена небезпека травм. Ваш імунітет також вимагає зміцнення, тому краще в серпні подумати про оздоровлення, слідкуйте за тим, які продукти харчування ви вживаєте.

Марічка ПадалкоРИБИ: ГОРОСКОП НА СЕРПЕНЬ 2016

Серпень для Риб може стати місяцем подорожей, далеких поїздок новими містами та країнами. Якщо ви вирушите в подорож з партнером, відпустка виявиться просто фантастичною.

Нові знайомства, зустрічі, спілкування - усе це сприятиме зміцненню вашого соціального становища, реалізації намічених планів. Неймовірна легкість, з якою стосунки зав’язуватимуться в серпні, обумовлена вашою чарівністю й умінням знайти підхід до співрозмовника.

На партнера цілком можна покластися і у фінансовому плані, і у вирішенні житлових, домашніх питань. Але подбайте про те, щоб відпочинок був спокійним і розміреним, без екстриму і ризику для здоров’я. З діловими партнерами в серпні варто зберегти баланс матеріальних інтересів. А якщо раптом виникнуть розбіжності, спробуйте відкласти їх вирішення на більш сприятливий період.

На роботі ситуація неоднозначна. На початку місяця вас чекають сприятливі зміни умов праці, хороший психологічний клімат і душевні взаємини з колегами. З другої декади ви можете надто зосередитися на особистих планах, що, імовірно, призведе до конфлікту з керівництвом. У третій декаді ви навіть будете думати про зміну місця роботи.

Проявивши природну чутливість, гнучкість, терпіння та відповідальність, ви зможете не тільки уникнути неприємностей, але й домогтися бажаного - на вас чекатимуть успіх, затвердження проектів, нагороди та почесті.

Здоров’я у Риб буде чудовим весь серпень, а от небезпека травм може виникнути в другій декаді, тому будьте обачні.