Гороскоп здоров'я 2017 для всіх знаків зодіаку

Читайте гороскоп здоров'я на Новий 2017 рік від астролога проекту «Одруження наосліп».

Поділитися:

Чи допоможе рік Вогняного півня навчитися розуміти своє тіло та прислухатися до його підказок? Кому у 2017 році варто особливо стежити за станом здоров'я? Які місяці у 2017 році найспрятливіші, а які можуть бути потенційно небезпечними для самопочуття? 

Астролог проекту «Одруження наосліп» Олексій Котенко підготував гороскоп здоров'я на 2017 рік для всіх знаків зодіаку. Читайте гороскоп здоров'я на 2017 рік та дізнавайтеся, на що звернути увагу, щоб не хворіти.

Читайте також гороскоп на грудень 2016 для всіх знаків зодіаку.

ОВЕН: ГОРОСКОП ЗДОРОВ'Я НА 2017 РІК

Великою є ймовірність травм у лютому, березні, травні та грудні. Виключіть у цей час будь-які екстремальні розваги та будьте обережні, працюючи з електроприладами. Протягом всього року можливі нездужання, ослаблення імунітету, загострення хронічних захворювань. Здоров’я не завдаватиме клопоту в лютому, квітні, червні та листопаді. А решту часу намагайтеся поберегтися й приділити увагу оздоровчим процедурам.

ТЕЛЕЦЬ: ГОРОСКОП ЗДОРОВ'Я НА 2017 РІК

Практично протягом усього року самопочуття багатьох Тельців залишає бажати кращого. Відносно непоганими будуть січень, червень, жовтень і листопад. Протягом усієї весни здоров’я ослаблюватимуть стреси та неправильний режим дня, необхідно терміново вжити заходів для зміцнення нервової системи.

Вересень – ідеальний час для будь-яких оздоровчих процедур і лікування хронічних захворювань. Правилом цього року повинні стати регулярні заняття спортом, зміцнення імунітету, правильний спосіб життя і повноцінний якісний відпочинок. І тоді почуватиметеся на висоті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп кохання 2017 для всіх знаків зодіаку.

БЛИЗНЮКИ: ГОРОСКОП ЗДОРОВ'Я НА 2017 РІК

У першому кварталі здоров’я не підведе Близнюків, ви будете активні та сповнені енергії. Небезпек і травм у січні, лютому не передбачається. Але вже в першій декаді квітня самопочуття може погіршитися, а ось травень, червень і липень рекомендується присвятити регулярним оздоровчим процедурам, берегти себе. Наприкінці липня і в серпні будьте уважні, великою є ймовірність травматизму. Стежити за здоров’ям зірки радять і в грудні.

РАК: ГОРОСКОП ЗДОРОВ'Я НА 2017 РІК

Раки мають бути максимально обережними в січні і лютому, категорично відмовитися від лиж, сноуборду та інших екстремальних видів спорту, бути акуратними під час ожеледиці, щоб уникнути травм.

Можна не боятися застуди чи хвороби в січні і жовтні, відносно непогане самопочуття буде в березні і квітні. Дбайливе ставлення до свого здоров’я та своєчасне звернення до лікаря в разі виникнення проблем – головний рецепт міцного здоров'я для Раків цього року.

ЛЕВ: ГОРОСКОП ЗДОРОВ'Я НА 2017 РІК

З початку року будьте надзвичайно обачливі за кермом і в дорозі – є небезпека ДТП. У цей період здоров’я буде слабким, у січні і березні підвищений травматизм – треба зберігати пильність. Для лікування буде вдалим кінець січня.

Погіршення здоров’я можливе навесні, а потім і протягом літніх місяців. Дуже важливо не запускати хвороби та лікувати їх відразу! Нормалізується самопочуття до осені, а у жовтні і листопаді можна дозволити собі навіть екстремальний відпочинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп грошей 2017 для всіх знаків зодіаку.

ДІВА: ГОРОСКОП ЗДОРОВ'Я НА 2017 РІК

Дівам слід бути дуже уважними за кермом у травні, щоб уникнути будь-яких ДТП. До травмонебезпечних періодів можна зарахувати лютий, липень і грудень, тому варто поберегти здоров’я, не займатися екстремальними видами спорту в цей період, обережно ставитись до ріжучих предметів, електрики.

У лютому можливе нездужання. У січні, квітні, серпні та грудні оздоровчі процедури будуть своєчасними та принесуть велику користь.

ТЕРЕЗИ: ГОРОСКОП ЗДОРОВ'Я НА 2017 РІК

Терезам категорично протипоказані будь-які екстремальні види спорту у червні і листопаді. Перший літній місяць – один із найбільш проблематичних у питанні здоров’я. Відпустку в цей час краще провести в спокійній обстановці, на природі і в колі сім’ї.

Жодних проблем із самопочуттям не виникне в лютому, травні, листопаді та грудні. Липень загрожує неприємними сюрпризами через нервові зриви. Також подбайте про зміцнення імунітету, проведіть профілактичні заходи у жовтні, щоб у передноворічній метушні почуватися бадьоро і впевнено.

СКОРПІОН: ГОРОСКОП ЗДОРОВ'Я НА 2017 РІК

Особливу увагу на здоров’я треба звернути в лютому, березні, червні. У лютому через конфлікти на роботі можливе стаціонарне лікування. У травні необхідно бути уважним на відпочинку, як і у вересні – виключити екстрим.

Решту часу самопочуття не підведе. Особлива увага і турбота про особисту безпеку знадобляться в червні, коли дуже великий ризик ДТП.

СТРІЛЕЦЬ: ГОРОСКОП ЗДОРОВ'Я НА 2017 РІК

Стрільцям не варто турбуватися про здоров’я, адже майже весь рік самопочуття буде дуже хорошим. Винятком стане середина літа, коли слід приділити максимум уваги навіть незначному нездужанню і терміново звертатися за допомогою до лікаря.

У червні і грудні можливі легкі застуди. А ось травми ймовірні протягом всієї другої половини року, за винятком листопада. Зірки рекомендують утриматися від будь-яких екстремальних розваг у цей період і бути обережним за кермом.

КОЗЕРІГ: ГОРОСКОП ЗДОРОВ'Я НА 2017 РІК

Початок року порадує відмінним здоров’ям, енергією, запалом, який «протримається» аж до квітня. Здоров’я буде прекрасним також у листопаді. Травень не потішить хорошим самопочуттям, на вас чекає багато утомливих поїздок, великою є ймовірність ДТП.

У червні і липні зірки рекомендують планувати поїздку в санаторій. Восени здоров’я буде кращим, але екстремальні спортивні розваги рекомендовані тільки в листопаді, грудні.

ВОДОЛІЙ: ГОРОСКОП ЗДОРОВ'Я НА 2017 РІК

Міцне здоров’я буде надійним супутником Водоліїв практично протягом усього року. Застуди і загострення хронічних захворювань можливі в липні і жовтні. У цей час варто уважніше ставитися до будь-яких ознак хвороби й відразу звертатися до фахівця за допомогою.

Є небезпека травм у лютому, травні та жовтні, але якщо ви не наражатиметесь на ризик, то будьте впевнені, що неприємності вам не загрожують.

РИБИ: ГОРОСКОП ЗДОРОВ'Я НА 2017 РІК

Небезпека отримати травму зберігається практично весь рік. Особливо це стосується січня, коли слід утриматися від екстриму, і жовтня – є небезпека ДТП.

Натомість у лютому, листопаді та грудні щодо цього можна не перейматися. Здоров’я цьогоріч у Риб хороше. Лише восени можливе часткове погіршення, але одужання не змусить себе чекати, і до кінця року здоров’я Риб знову буде відмінним.