Горянський зізнався, чому його донька не потрапила на кастинг "Маленьких гігантів"

Горянський зізнався, чому його донька не потрапила на кастинг "Маленьких гігантів"

Напередодні старту зйомок "Маленьких гігантів" він поділився подробицями свого дитинства і виховання дочки Маші.

Поділитися:

Телеканал "1+1" продовжує пошук обдарованих дітей для нового національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганті", яке стартує в ефірі вже цієї осені. Продюсери проекту запрошують до участі у кастингу маленьких акторів, талантів оригінального жанру: розмовного, комедійного, пародистів, вундеркіндів, дітей-індиго, дітей-екстрасенсів, надзвичайно кмітливих і дотепних, безпосередніх дітей, а також вокалістів і танцюристів . Кастинг продовжено до 10 серпня.

Одним з шести зіркових наставників проекту став улюблений український актор театру і кіно Володимир Горянський, який зіграв одну з головних ролей у серіалі "Останній москаль". Напередодні старту зйомок "Маленьких гігантів" він поділився подробицями свого дитинства і виховання дочки Маші.

- Володимире, чи був у Вас в дитинстві наставник , якому Ви вдячні за досвід?

Дуже важливо в дитинстві мати наставника, який може поділитися своїм досвідом. Іноді любов до предмета визначає викладач, особливо в початкових класах . Я це помічаю навіть по своїй дитині. У моїй школі були предмети, які я любив саме через те, як викладали їх викладачі. У моєму драматичному колективі, в який я в дитинстві ходив, викладала Людмила Іванівна Костиркіна - педагог, завдяки якій я став артистом. У ті далекі дитячі роки вона прищепила інтерес до театру, до професії актора. Я вдячний їй за це. А могло ж все бути навпаки, наприклад, якщо б у мене були не ті ролі. Дитяча психіка дуже тонка, а підхід Людмили Іванівни як педагога спрацював. Вона зуміла помітити і розвинути той талант, який у мене був.

- Яку стратегію будете застосовувати в спілкуванні зі своєю командою в проекті "Маленькі гіганти"?

Важливий індивідуальний підхід. Чим ближче ти з дитиною спілкуєшся, тим більше розумієш кожну. Але нарівні з цим дуже важлива командна робота. Як діти будуть підтримувати один одного, наскільки будуть впевнені в собі і своїй команді, наскільки будуть отримувати задоволення від того, що відбувається. Іноді в конкурсі можна щось робити гірше, ніж інші технічно, але творчий підйом, гарний настрій може принести перемогу. Перемога - це похідне від стану душі. Не варто боротися тільки заради неї. Важливі ті емоції та досвід, який діти винесуть з проекту у доросле життя.

- Чим захоплюється Ваша дочка ? Які у неї є таланти?

Маша розкішно малює, прекрасно співає, танцює. Вона сама обирала гуртки, куди хоче піти, чому вчитися. Один час вона навіть займалася журналістикою і айкідо. Вона любить коней, тому просить, щоб я взяв її на свої тренування, на які ходжу, готуючись до зйомок. Вона хоче бути дизайнером і відвідує драматичний колектив, майструє, прекрасно готує. Нещодавно каже: "Тату , давай я тобі приготую суші" .

- Як тато, Ви порадили б доньці взяти участь у талант-шоу, якби побачили в ній потрібні задатки?

Якби вона сама хотіла, я б забороняти не став, але й наполягати теж. Маша талановита, вона цілком могла б взяти участь. Коли був оголошений кастинг "Голос.Діти", Маша відразу сказала, що вона ще не зовсім готова. Ми розглядали варіант участі і у кастингу " Маленьких гігантів". Але терміни не дозволили , адже зараз дочка переходить з 5 відразу в 7 класу, тому що вона набагато випереджає своїх однолітків. Робота ведеться дуже інтенсивна.

Нагадаємо, щоб взяти участь у кастингу проекту "Маленькі гіганти" необхідно заповнити анкету.