Переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький показав архівні фото своїх дитячих виступів

Переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький показав архівні фото своїх дитячих виступів

Співак радить молодшим українцям не ховати на дні душі заповітну мрію і зробити перший крок до великої сцени.

Поділитися:

Значний відрізок свого життя переможець "Голосу країни" Ігор Грохоцький присвятив професійному футболу. Однак перед тим, як податися у великий спорт, хлопець слухав на касетах гурт ABBA і виспівував дзвінким, але потужним голоском. Уперше перед сотнями глядачів Ігор виступив на святковій лінійці в школі.

"Я співав на першому дзвонику пісню "Першоклашка". Пам'ятаю, що дивився тоді на всіх величезними від переляку очима. Хоча мій тато завжди казав, що мені в дитинстві все було по цимбалах. Мовляв, я нічого не боявся", - розповів Ігор.

Вокальний талант маленький Грохоцький демонстрував не тільки на шкільній сцені, а й на кількох пісенних конкурсах на рівні рідного села і району. Хлопець ніколи не переймався, яке місце посяде, тому змалку навчився виступати заради насолоди.

"Я брав участь у дитячому конкурсі "Перлина Миронівщини", на який мене відрядила перша вчителька. Я йшов туди, аби просто взяти участь, аби отримати задоволення від співу. Я мріяв, щоб мене почули! Із  такими думками я в принципі приїхав і на "Голос країни". Це, до речі, перша грандіозна співоча подія у моєму житті. До цього було всього 2-3 конкурсних виступи, а потім з'явився футбол", - згадав Грохоцький.

Восени на "1+1" стартує шоу "Голос. Діти", тож володар звання "Голосу країни" радить молодшим українцям не ховати на дні душі заповітну мрію і зробити перший крок до великої сцени.

"Якби в моєму дитинстві був проект "Голос. Діти", я би точно взяв у ньому участь. Вмовив би маму привести мене на шоу.  У мене ж такий голосище був: Робертіно Лоретті відпочивав", - пожартував Грохоцький.

Заповнюйте анкету і беріть участь у кастингу "Голос. Діти". Здійснити мрію - легко!