"Громадянин України має знати державну мову. Ти ж не можеш жити у квартирі й не знати своєї адреси", — Олексій Суханов у новому інтерв'ю

Олексій Суханов: про перший візит до Києва і про те, як тримається в непростий час

Олексій Суханов пригадав свій перший візит до Києва та розповів, як триматися у цей непростий час.

Поділитися:

Про нове ток-шоу "Говорить вся країна", що 27 лютого стартує на 1+1 Україна, враження від першого візиту до Києва, європейські цінності та чому зараз як ніколи важливо шукати натхнення та вірити у справедливість телеведучий 1+1 Олексій Суханов розповів в ексклюзивному інтерв’ю газеті "Порадниця".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пігулка радощів", — ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов назвав свою улюблену книгу

Говорячи про своє життя в Україні Олексій щемливо пригадав, як вперше відвідав Київ:

“У кожного з нас мають бути свої місця на земній кулі, де знаходиш відповідну енергетику, яка й стає для тебе тим натхненням, тією підтримкою, тим затишком. Саме Київ, гадаю, і є для мене одним із цих небагатьох місць на Землі”.

І зазначив, що рік війни змінив життя всіх українців:

“Хтось насправді став особистістю, показавши себе відданим і справжнім громадянином, людиною. Хтось не склав того іспиту. Якщо ж говорити загалом про Україну, то, звісно, вона склала свій іспит. Й аби зберегти Україну, треба бути відданими їй - її традиціям, історії, її суті, енергетиці”.

Олексій Суханов фото

Телеведучий підкреслив, що однією з таких цінностей є українська мова:

“Громадянин України має знати державну мову. Крапка. Ти ж не можеш жити у квартирі й не знати своєї адреси”.

Телеведучий поділився, що йому досі болить, до чого неможливо звикнути:

“Так, світ співчуває, так, дуже допомагає нашим біженцям, пораненим, нашій державі фінансово, дає зброю … Але наші люди і далі гинуть. Він без кінця погрожує, розмахує своєю ядерною зброєю. Ось це мені болить, я не можу збагнути. Дуже сподіваюся, що якнайскоріше буде справедливість”, - і закликав підтримувати європейські цінності рівності, справедливості, прагнути до побудови правової держави.

Олексій Суханов

Порада Олексія Суханова як триматися у цей непростий час — мріяти й налаштовувати себе на позитивні моменти.

“Такими моментами – робота, мрії та усвідомлення відповідальності за своїх близьких - я й досі підтримую себе і якось надихаюся до життя” і закликав допомагати тим, хто цього потребує. Відчуваю відповідальність за тих, хто зовсім не в змозі за себе подбати. Допомагаю кинутим тваринам, маленьким хвостикам, їх багато, на жаль, і їм потрібне тепло, їжа, ветеринарна допомога і пошук нового дому”.

Про нове шоу Олексій Суханов зазначив, воно неодмінно буде справжнім і відданим глядачу, як і вся команда, що над ним працює. Місія — стати опорою для українців — підтримка, підказка, порада.

“Життя закінчується тоді, коли ти зневірився, що справедливість існує. Нам не варто зневірюватися!”

Новини по темі