"Гроші" побували в гостях у керманича української столиці

"Гроші" побували в гостях у керманича української столиці

Журналісти програми "Гроші" дізналися де живе виконуючий обов'язки мера Києва, який у нього бізнес та чому вже завтра життя киян може стати значно дорожчим.

Поділитися:

Журналісти програми "Гроші" дізналися, де живе виконуючий обов'язки мера Києва, який у нього бізнес та чому вже завтра життя киян може стати значно дорожчим.

Володимир Бондаренко - художник, реставратор, бізнесмен, депутат від "БЮТ", а сьогодні ще й виконуючий обов'язки очільника столиці. Володимир Дмитрович дав команді проекту ексклюзивне інтерв'ю та провів екскурсію сімейним етнографічним комплексом.

Ділянка Бондаренків площею в 3,5 га знаходиться просто під Києвом. В цій затишній місцині ховається справжнє котеджне містечко. Тут є навіть власні церква, готель, школа, сад, ставок і зоопарк. Зареєстровано комплекс на доньку, але Володимир Дмитрович, гордо показуючи територію журналістам, розповідає, що витратив на будівництво всієї цієї краси не менше 9 мільйонів гривень. Хоч задекларовані доходи за 2013 рік Бондаренка ледь сягнули 47 тисяч гривень. Депутат навіть матеріальну допомогу просив, яку, як запевняє, витратив на електорат. Нині Бондаренко отримує 2 зарплати – як очільник і як депутат. Але запевняє: заяву про складання мандата вже написав.

Володимир Дмитрович поділився з журналістами "Грошей" планами щодо "покращення" життя столичних мешканців. Цьогоріч на них, за словами очільника, чекає нове підняття цін.

Спочатку піднімуть вартість проїзду: "Київський комплекс транспортний не витримує сьогодні на цій ціні на квитки. Причин багато", - каже Бондаренко.

А згодом зросте вартість і комунальних послуг:

 "Якщо росіяни підняли сьогодні ціну на газ, то з неба це не впаде. При необхідності фінансувати армію, якої в нас немає,  думаю, кияни зрозуміють це підняття", - проте заспокоює, що здороження буде поступовим.