"Гроші" йдуть в народ

"Гроші" йдуть в народ

У цю суботу, 19 жовтня об 11.00 ведучого Жана Новосельцева та журналістів "Грошей" можна буде знайти на Майдані Незалежності.

Поділитися:

У цю суботу, 19 жовтня об 11.00 ведучого Жана Новосельцева та журналістів "Грошей" можна буде знайти на Майдані Незалежності. Відтепер глядачі 1+1, які мають теми для розслідувань, можуть особисто розповісти команді "Грошей" про факти беззаконня та зловживання владаю.

"Гроші" розіб'ють намет з символікою програми на Майдані Незалежності – аби кожному було не важко знайти журналістів. Відтепер щомісяця ведучий програми Жан Новосельцев буде виходити на головний майдан країни, щоб допомогти громадянам знайти справедливість.

"Ми в Україні для багатьох єдиний шанс домогтися справедливості. Тож бажаючих донести правду багато. Нам пишуть в соцмережах, передають через знайомих, відсилають поштою або просто розказують, коли впізнають на вулиці. На відмінну від чиновників, які ховаються від людей за дверима кабінетів, ми хочемо зробити спілкування з глядачами простішим. Вже цієї суботи об 11.00 ми будемо на Майдані Незалежності. Впізнати можна буде за наметом з нашою символікою. Обіцяємо почути кожного", - розповів ведучий програми Жан Новосельцев.