Гуру всіх блогерів навчив своїм секретам зірок 1+1

Гуру всіх блогерів навчив своїм секретам зірок 1+1

Епатажний блогер Антон Носик навчив ведучих 1+1 спілкуватися із глядачами у соцмережах.

Поділитися:

На запрошення каналу 1+1 у Київ приїхав епатажний журналіст Антон Носик - один із засновників блогерського руху у вітчизняному Інтернеті, котрий має безпосереднє відношення до таких проектів як Vesti.ru, Lenta.ru, а також ЖЖ.

Носик прибув в Україну, щоб провести тренінг для ведучих 1+1. Тема - як найбільш ефективно спілкуватися із глядачами у соцмережах.

Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька, Лідія Таран, Наталія Мосейчук, Марина Леончук, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін, Дмитро Комаров, Анатолій Анатоліч та Єгор Гордєєв сходу перетворилися на зразкових учнів.

Ще б пак: щодня у "френди" до зірок 1+1 додаються все більше і більше людей. І правильно спілкуватися з такою велечезною аудиторією - ще треба вміти.

"Сторінка у соцмережі - це відображення вашого внутрішнього світу, - ділився досвідом Антон Носик. - Не варто думати, що десь є таємні скрижалі з правилами, однаковими для всіх. Ви маєте самі встановити правила, з якими вам буде комфортно. Писати потрібно про те, що ВАМ цікаво. Відповідати треба тоді, коли ВАМ хочеться відповісти. А підтримувати розмову - на тому рівні, на якому ВАМ комфортно".