Гюльчатай-2. 3 і 4 серії. Вітя з Гюльчатай мріють про дитину

Гюльчатай-2. 3 і 4 серії. Вітя з Гюльчатай мріють про дитину

Вітя з Гюльчатай дуже хочуть дітей, але вагітність у Гулі ніяк не настає. Вітя звертається до лікаря. Пашу дратують міщанські замашки Жанни і її примітивні приятелі.

Поділитися:

Дивіться серіал "Гюльчатай-2" на каналі 1+1.

Вівторок, 4 березня

Початок - 20:15

3 серія

Вітя з Гюльчатай дуже хочуть дітей, але вагітність у Гулі ніяк не настає. Вітя звертається до лікаря. Пашу дратують міщанські замашки Жанни і її примітивні приятелі. Він дедалі  більше віддаляється від неї, скаржиться на дружину своїй матері і злиться на свій вибір. Гуля працює в лікарні. Вона старанна й працелюбна, але стосунки у неї складаються не з усіма. Лікар Лебедєв постійно сікається до героїні, і колега Анжела, націоналістка, теж недолюблює її.

 4 серія

У Насті народжується дочка, недоношена, але життєздатна. Гуля рада, що дитину вдалося врятувати, але Настя абсолютно байдужа. Вона винить себе у смерті Гоші. Жанна після проведеної з Ігорем ночі повертається додому. Між чоловіком і жінкою стається скандал. Жанна звинувачує Наталю Карлівну в тому, що вона зводить Пашу з Гулею. Гошині батьки після похорону розмовляють з Гулею. Вони винуватять Настю у смерті їхнього сина і не хочуть бачити ні її, ні дитини. Вітя повертається додому з відрядження, пов'язаного з майбутнім захистом дисертації.